ΠΑΟΚ: Θα το σηκώσει στην Τούμπα, 1-1 με την ΑΕΛ

ΠΑΟΚ: Θα το σηκώσει στην Τούμπα, 1-1 με την ΑΕΛ

O ΠΑΟΚ θα κλειδώσει και θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στο παιχνίδι του με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος του Βορρά στον αγώνα του AEL FC ARENA απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Λάρισα η οποία στην ουσία εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Πέλκα (55’) και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιακιμόφσκι (64΄). Στις δηλώσεις του ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στον τραυματισμό του αρχηγού της ομάδας Αντρέ Βιεϊρίνια. 

«Ξεκάθαρα για τον Αντρέ στεναχωριέμαι περισσότερο. Είναι δύσκολο για εκείνον αλλά και για εμάς. Έκανε μια φανταστική σεζόν κι έχει αποδώσει τα μέγιστα πραγματικά. Είναι παράδειγμα για όλους και πάντα δίνει κίνητρο σε όλους», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ. Και πρόσθεσε: «Για το αποτέλεσμα είμαι απογοητευμένος, γιατί θέλαμε να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο. Κάτι που κάναμε την περασμένη Κυριακή, αλλά με το -2 έπρεπε να περιμένουμε το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να μας έχουν πιέσει. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Ο διαιτητής: Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φατιόν, Μπράλιτς και Λημνιό.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόφσκι (85′ Γκόλιας), Σικάφκα, Μόρας, Μπέρτος (43′ Καρανικάς), Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Νούνιτς, Γκόικοβιτς (29′ Ζίζιτς), Φατιόν.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (36′ Γιαννούλης), Σάκχοφ, Ολιβέιρα (79′ Ζαμπά), Λημνιός (84′ Καρέλης), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter