ΠΑΟΚ: Όλα για όλα στο Αμστερνταμ!

ΠΑΟΚ: Όλα για όλα στο Αμστερνταμ!

«Σίγουρα θα έχουμε κάποιες εκπλήξεις για τον αντίπαλό μας, αλλά η στρατηγική μας θα είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται και επιθετική όσο μας επιτρέπει το παιχνίδι. Πιστεύουμε στη πρόκριση αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ για να παλέψουμε» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Αμπέλ Φερέιρα μιλώντας για το σημερινό (13/08, 21.30, CS1HD) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στο Αμστερνταμ στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας.

Ο «δικέφαλος» θέλει απόψε ισοπαλία με σκορ 3-3 και επάνω ή νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να μπορέσει να προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Καραμπάχ – ΑΠΟΕΛ (στο πρώτο ματς στην Κύπρο είχαν νικήσει οι Αζέροι με 2-1) …..

Ο Φερέιρα έκανε πολλές δοκιμές στο σήμα του ΠΑΟΚ και σίγουρα θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στην Τούμπα. Οι εκπλήξεις που προανήγγειλε αφορούν κυρίως την μεσαία και επιθετική γραμμή της ομάδας του, καθώς θέλει έτσι κι αλλιώς γκολ και μάλιστα μπορεί να χρειαστεί περισσότερα από ένα. Οι αλλαγές θα αφορούν κυρίως θέσεις και όχι πρόσωπα…

Ετσι αναμένεται να παρατάξει, τον Πασχάλακη κάτω από τα δοκάρια και τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλη στην άμυνα. Αν ο Ελ Καντουρί είναι σε θέση να αγωνιστεί τότε θα παίξει με τον Εσιτί στις θέσεις των δύο αμυντικών χαφ. Μπροστά τους τριάδα θα είναι οι λογικά οι Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Ζαμπά και μπροστά μόνος του ο Ακπομ. Το ερωτηματικό εδώ είναι αν θα ξεκινήσει τελικά ο Ζαμπά ή παίξει στη θέση του ο Σφιντέρσκι.

Να σημειώσουμε πως αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί σήμερα, θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη νικήτρια του ζευγαριού Νταντάλκ – Σλόβαν Μπρατισλάβας (στο πρώτο ματς είχαν νικήσει οι Σλοβάκοι 1-0 στην έδρα τους)

Οι Ολλανδοί

«Θα παίξουμε επιθετικά, έχουμε λύσει τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας και ό,τι βγει και πάλι στο δρόμο μας θα το λύσουμε. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ» δήλωσε ο κόουτς του Αγιαξ, Έρικ Τεν Χάαγκ και ξεκαθάρισε ο ότι ο Φαν ντε Μπέεκ θα αγωνιστεί κανονικά σήμερα κόντρα στην ΠΑΟΚ και μετά θα δει η διοίκηση, αν δηλαδή τον δώσει με μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης ή τον κρατήσει και για τα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αν ο Αγιαξ προκριθεί απόψε.

Οσον αφορά στην ενδεκάδα, ο «Αίαντας» θα παρατάξει τους Ονανά, Μαζραουί, Φέλτμαν, Μαρτίνες, Ταλιαφίκο, Μπλιντ, Μάριν, Φαν ντε Μπεκ, Ζιγιές, Νέρες, Τάντιτς.

Ο Αγγλος ρέφερι Κρεγκ Πόουσον θα διευθύνει το αποψινό παιχνίδι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter