ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το ντέρμπι ξεκίνησε με εφόδους της ΕΛ.ΑΣ, εισαγγελείς, σκυλιά και την Αντιτρομοκρατική!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το ντέρμπι ξεκίνησε με εφόδους της ΕΛ.ΑΣ, εισαγγελείς, σκυλιά και την Αντιτρομοκρατική!
Από την πρωινή έφοδο της Αστυνομίας.

Σκηνές από τον καιρό που η Αστυνομία σε «ντου» σε γιάφκες τρομοκρατικών οργανώσεων θυμίζει η σημερινή (23/2) επιχείρηση της στην Τούμπα! Το γήπεδο του ΠΑΟΚ ενόψει του αποψινού αγώνα (19.30, PAOK TV) του «δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό θυμίζει περισσότερο την αστυνομοκρατούμενη περιοχή των Εξαρχείων επί υπουργίας Χρυσοχοϊδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρά προετοιμασία για ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το documentonews.gr η Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στη γήπεδο της Τούμπας, νωρίς το πρωί της Κυριακής, με σκοπό να κάνει έρευνα για τυχόν κρυμμένα αντικείμενα στις θύρες, όπως κροτίδες, ξύλα, λοστούς, φωτοβολίδες

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα metrosport.gr της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικές δυνάμεις, παρουσία Eισαγγελέα, αρχικά εισέβαλαν στον Σύνδεσμό Φιλάθλων Τούμπας παραβιάζοντας την πόρτα και στη συνέχεια εισήλθαν στο γήπεδο, για έλεγχο. Μάλιστα με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων έκαναν έλεγχο σε κερκίδες, τουαλέτες, σε όλους τους χώρους και βρήκαν ένα τεράστιο πανό, το οποίο και κατάσχεσαν. Στην επιχείρηση, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχαν άνδρες από διάφορες ομάδες της Αστυνομίας, ακόμη και της Αντιτρομοκρατικής! Μετά από σχεδόν δύο ώρες αποχώρησαν.

Όμως, από εκείνη την ώρα στον χώρο παρέμειναν, κλούβες της Αστυνομίας στην πεζογέφυρα του κολυμβητηρίου, στις θύρες 7-8 και μπροστά στις θύρες 1-2, ενώ άνδρες της ομάδας Ζ και της Ασφάλειας βρίσκονται και κινούνται περιμετρικά του γηπέδου, προκειμένου να μην πλησιάσει ή μπει κρυφά στο γήπεδο κάποιος ή κάποιοι μεταφέροντες υλικά… πολέμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter