ΠΑΟΚ: Πάει Ολλανδία ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Πάει Ολλανδία ο Φερέιρα

Ο 40χρονος Πορτογάλος Άμπελ Φερέιρα είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Δικέφαλος κατέβαλε 2 εκατ. ευρώ στη Μπράγκα για να «σπάσει» το συμβόλαιο του Φερέιρα, ο οποίος θα ταξιδέψει κατευθείαν στην Ολλανδία, προκειμένου να συναντήσει την αποστολή της νέας του ομάδας.

Στο Άπελντοορν θα σφραγιστεί και η συνεργασία των δύο πλευρών για να ανακοινωθεί και επiσημα ο Φερέιρα από τους νταμπλούχους. Ο Πορτογάλος θα έχει μαζί του δύο βοηθούς και έναν γυμναστή, με τους οποίους συνεργάζεται.

Στην Ολλανδία ο Φερέιρα θα βρει τους Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μελίσσα, Παπαδόπουλο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Χατζηϊσαΐα, Γιαννούλη, Δεληγιαννίδη, Μάτος, Ροντρίγκο, Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλο, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιό, Στοχ, Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε, Γαϊτανίδη και Άκπομ. Μετά το βασικό μέρος της προετοιμασίας ο κόουτς θα αποφασίσει ποιοι από τους ποδοσφαιριστές θα δοθούν δανεικοί.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον θα μεταβεί την Τετάρτη στην Ολλανδία. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter