ΠΑΟΚ: Παιχνίδι 5 εκατ. ευρώ απόψε κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

ΠΑΟΚ: Παιχνίδι 5 εκατ. ευρώ απόψε κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (29/8, 20.00, PAOK TV) την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον γ’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ με έναν και μοναδικό στόχο: να ανατρέψει το σκορ της ήττα τους στη Σλοβακία (1-0) και να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στην κατάμεστη Τούμπα απόψε, η ελληνική ομάδα παίζει πολλά, εκτός από το γόητρο της. Οπως μια ποδοσφαιρική παρτίδα αξίας 5 εκατ ευρώ! Ο «δικέφαλος» έχει εξασφαλίσει μέχρι τώρα ένα μικρό ποσό 480 χιλιάδων από το μπόνους συμμετοχής του στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν σήμερα αποκλειστεί θα πάρει άλλες 300.000 και τέλος η Ευρώπη. Αν όμως περάσει στους ομίλους τότε θα εξασφαλίσει έσοδα ύψους 5 εκατ. ευρώ (480 χιλιάδες συν 2,92 εκατ. από την πρόκριση στους ομίλους και 1,6 εκατ από το δεκαετές ranking στη διοργάνωση), χωρίς να υπολογίζονται τα χρήματα για κάθε βαθμό που θα παίρνει στον όμιλο (190.000), το market pool της Ελλάδας στη διοργάνωση, έσοδα από τα εισιτήρια, βελτίωση της βαθμολογικής του θέσης στην Ευρώπη, βαθμούς στην Ελλάδα κλπ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Λέο Μάτος και θα τον αντικαταστήσει με τον Σοάρες, ενώ όπως έδειξε στις προπονήσεις θα προτιμήσει στο αρχικό σχήμα τον Λημνιό αντί του Ζαμπά επειδή ο Ελληνας άσος είναι πιο αξιόπιστος στα ανασταλτικά καθήκοντα του από τον Βραζιλιάνο και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να αιφνιδιαστεί τουλάχιστον στο ξεκίνημα του αγώνα από τις πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις των Σλοβάκων. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να βγάλουν αντεπιθέσεις και επιβάλλεται να τους σταματάμε μακριά από την περιοχή μας» τόνισε χαρακτηριστικά. Ετσι αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τους Πασχαλάκη, Σοάρες, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλη, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Λημνιό, Ακπομ.

Από την πλευρά της η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει προετοιμαστεί για να αντέξει πρωτίστως στην πίεση της Τούμπας για την οποία όπως δήλωσε ο προπονητής της, Γιαν Κοζάν «ξέρω πολύ καλά την ατμόσφαιρα που επικρατεί και θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου δεν θα επηρεαστούν». Πιθανότατα θα ξεκινήσει το σημερινό παιχνίδι με τους Κρέιφ, Μεντβέντεβ, Αμπένα, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο, Νόνο, Ντε Καμπς, Τσάβιτς, Μόχα, Χόλμαν, Σπόραρ.

Διαιτητής θα είναι ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter