ΠΑΟΚ: Παραίτηση του επικεφαλής του ιατρικού τιμ Μάκη Παπασούλη για τα αθεώρητα δελτία υγείας

ΠΑΟΚ: Παραίτηση του επικεφαλής του ιατρικού τιμ Μάκη Παπασούλη για τα αθεώρητα δελτία υγείας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Μάκη Παπασούλη την παραίτηση του, ως άμεσου υπεύθυνου για το λάθος να αφήσει αθεώρητα τα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών του «δικεφάλου». 

Το λάθος αποκαλύφθηκε στον χθεσινό (15/7) αγώνα με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κινδυνεύει άμεσα με βαριά τιμωρία που θα του κοστίσει την έξοδο του στα προκριματικά του Champions League

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα metrosport.gr, ο Μάκης Παπασούλης ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί για το θέμα και έθεσε την παραίτηση του στη διάθεσή της ΠΑΕ σημειώνοντας ότι παραμένει στη διάθεση της ομάδας για ο,τι χρειαστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Παπασούλης είναι επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ από τον περασμένο Δεκέμβριο και αυτός που υπογράφει τα δελτία υγείας. Είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας The.M.I.S. (Thessaloniki Minimally Invasive Surgery) και δραστηριοποιείται ενεργά στην ορθοπεδική χειρουργική, από το 2001.

Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα λοιμώξεων οστών και προθέσεων στις ΗΠΑ και ασχολείται ιδιαίτερα με την αρθροσκοπική χειρουργική, την αθλητιατρική και την τραυματολογία.

Είναι πιστοποιημένος στη μέθοδο AMIS για αρθροπλαστική ισχίου – γόνατος ελάχιστης παρεμβατικότητας. Έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με τη θεραπεία μεγάλων χόνδρινων βλαβών, με αυτόλογη μεταμόσχευση καλλιεργημένων χονδροκυττάρων σε μία επέμβαση. Είναι εκπαιδευτής του αναγνωρισμένου κέντρου εκπαίδευσης στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης, από την International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine (ISAKOS) και ICRS (International Cartilage Repair Society). Παράλληλα, παρέχεται ταχεία αντιμετώπιση θλάσεων – τενοντίτιδας με τη χρήση διαδερμικής ηλεκτρόλυσης EPTE.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter