ΠΑΟΚ: Παρέλαση στη Ριζούπολη, 5-1 τον ουραγό Απόλλωνα

ΠΑΟΚ: Παρέλαση στη Ριζούπολη, 5-1 τον ουραγό Απόλλωνα

Με φορά από το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ έκανε… παρέλαση στη Ριζούπολη και νίκησε άνετα τον ουραγό Απόλλωνα με 3-0. 

Διατήρησε έτσι την διαφορά των εννεά πόντων από τον δεύτερο Ολυμπιακό, μετά την 21η αγωνστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς ουσιαστικά καθάρισαν το ματς από το 9ο λεπτό όταν και προηγήθηκαν 2-0 χάρις σε γκολ που σημείωσαν στο 4′ με κεφαλιά ο Πέλκας έπειτα από την σέντρα του Βιεϊρίνια και στο 9′ ο Ολιβέιρα με δυνατό σουτ. Στο 32’ ο Μπίσεσβαρ με πλασέ έκανε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους κα το ματς απέκτησε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ έκανε αγγαρεία και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία στο 64’ να μειώσουν το σκορ με τον Ντούρσο. Το γκολ του Απόλλωνα αφύπνισε τον ΠΑΟΚ και στο 78’ ο νεοεισελθών Σφιντέρσκι, στη πρώτη του επαφή με την μπάλα πλάσαρε τον Χουάντερσον και ανέβασε το σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ενρίκε με μακρινό σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε στον Βαφέα…

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Ευαγγέλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές (46’ Γκίνο), Οριουέλα, Μπεντινέλι, Ρώσση (46’ Βάρκας), Ντούρσο, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε (77’ Nαζλίδης).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Λημνιός (85’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (76’ Σφιντέρσκι), Πέλκας, Άκπομ (81’ Ενρίκε).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter