ΠΑΟΚ: «Πέταξε» δύο βαθμούς με τον Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: «Πέταξε» δύο βαθμούς με τον Ατρόμητο

Γκέλα για τον ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λίγκα, μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Μπενφίκα. Ο Δικέφαλος αναδείχθηκε ισόπαλος στην Τούμπα (1-1) με τον Ατρόμητο, ο οποίος αποδείχθηκε σκληρό καρύδι.

Στο 52’ οι Περιστεριώτες είχαν δοκάρι με τον Κιβρακίδη και μετά από πέντε λεπτά άνοιξε το σκορ. Ο Ζίβκοβιτς τροφοδότησε τον Γιαννούλη στα αριστερά, ο Σέρβος έκανε την κίνηση στην περιοχή, έγινε ξανά αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (1-0).

Ο Ατρόμητος πίεζε για την ισοφάριση και στο 58’ έχασε ευκαιρία με τον

Ραμπέλο και ισοφάρισε στο 77΄με αυτογκόλ του Μιχάι.

Αντίδραση

«Μετά από ένα ανεπιτυχή αποτέλεσμα, δείξαμε μεγάλη αντίδραση. Στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά δεν δεχθήκαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο γενναίοι στο παιχνίδι μας. Ήμασταν ήρεμοι, ήξερα πως θα είχαμε τις ευκαιρίες, ήξερα ότι θα έχουμε μία καλή απόδοση και ότι θα πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Αξίζουμε τον ένα βαθμό», δήλωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι, ενώ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, είπε: «Πολλές φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε 16 τελειώματα, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 1-1. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα. Δεν νομίζω ότι δεν κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε σπάσει την άμυνα του Ατρόμητου περισσότερες φορές και να μην δεχθούμε το γκολ που δεχθήκαμε. Έτσι, είναι όμως το ποδόσφαιρο». Και κατέληξε λέγοντας για την συνέχεια: «Θα συναντήσουμε τέτοιου τύπου ομάδες, που θα βγάζουν κόντρα επίθεση για να γίνουν επικίνδυνες. Προσπαθήσαμε από τον άξονα, αλλά είχε πολλούς παίκτες ο αντίπαλος και δεν ήταν εύκολο. Ωστόσο, σήμερα δυστυχώς δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή».

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’ Βρακάς), Μιχάι, Βαρέλα (81’ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι (81’ Νινούα), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (72’ Πέλκας), Σφιντέρσκι (72’ Κούτσιας).

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Σάλομον, Χαρίσης (73’ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (83’ Νάτσος), Γιακουμάκης (73’ Ν’ Σικουλού), Ραμπέlο (88’ Μουνίθ), Μανούσος (46’ Κωστόπουλος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter