ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα με φιλική ήττα 1-0 από την Αλκμααρ

ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα με φιλική ήττα 1-0 από την Αλκμααρ

Στο πρώτο του φιλικό στην Ολλανδία όπου προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ αν και καλύτερος από την Αλκμααρ έχασε 1-0 από τους Ολλανδούς…

Η ελληνική ομάδα μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 12’ της ακυρώθηκε γκολ, όταν μετά από ασίστ του Ελ Καντουρί στον Άκπομ, ο τελευταίος βρήκε δίχτυα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Επτά λεπτά αργότερα ακυρώθηκε νέο γκολ του Ακπομ, πάλι για οφσάιντ, αυτή την φορά από ασίστ του Μπίσεσβαρ!

O ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος και η Αλκμααρ επιχειρούσε μόνο αραιές αντεπιθέσεις. Σε μια μάλιστα από αυτές στο 43’άνοιξε και το σκορ με σουτ του Στενγκς μέσα από την περιοχή.

O Πορτογάλος Αμπελ Φερέιρα στην δεύτερη μόλις μέρα του στον ΠΑΟΚ παρέταξε τον «δικέφαλο» με 4-4-2 και τους Μελίσσα, Μάτος, Βαρέλα, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη, Κάτσε, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Άκπομ, Γαϊτανίδη.

Στο β’ μέρος o Φερέιρα άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα, προκειμένου να δει για πρώτη φορά όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Επαιξαν οι Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Δεληγιαννίδης, Μίσιτς, Ντόουγκλας, Λημνιός, Ενρίκε, Στοχ, Μαρκόφσκι

Η Αλκμααρ ξεκίνησε με τους Μπίζοτ, Σβένσον, Φλάαρ, Βόουτενς, Βάινταλ, Μίντσγε, Τιλ, Κόοπμαϊνερς, Γκούντμουντσον, Μπόαντου, Στενγκς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter