ΠΑΟΚ: Πρωτάθλημα με 16 ομάδες

ΠΑΟΚ: Πρωτάθλημα με 16 ομάδες

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο άπαντες είναι «τσακωμένοι» με τον… προγραμματισμό. Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει από το περασμένο καλοκαίρι ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας για την περίοδο 2019-2020 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, αλλά στον Συνεταιρισμό εδώ και ένα τρίμηνο υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να ισχύσει η απόφαση για μείωση των συλλόγων. 

Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ΠΑΕ που ξεκάθαρα λέει πως το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί με 16 ομάδες, οπότε η αναδιάρθρωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος είναι στον αέρα. Κι αυτό διότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι ο δυνατός «παίκτης» εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και ο λόγος του περνάει στη διοίκηση της ΕΠΟ.

Η ομοσπονδία έχει αποφασίσει επίσης να δημιουργηθεί η Σούπερ Λίγκα 2 με την συμμετοχή 12 ομάδων και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να προχωρήσει σε νομοθετική παρέμβαση για την ίδρυση της νέας κατηγορίας. Παρόλα αυτά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα πλάνα αναβάθμισης του γίνονται… αεροπλάνα, γιατί κανένας μεγαλοπαράγοντας δεν ενδιαφέρεται πως το προϊόν θα αναβαθμιστεί και θα είναι ελκυστικό σε χορηγούς και φιλάθλους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter