ΠΑΟΚ – Σάλκε: Οργιάζουν οι γερμανοί χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη – Μία σύλληψη (Video & Photos)

ΠΑΟΚ – Σάλκε: Οργιάζουν οι γερμανοί χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη – Μία σύλληψη (Video & Photos)

Φαίνεται πως οι οπαδοί της Σάλκε που έφθασαν στη Θεσσαλονίκη για τον αποψινό αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ, ματς για τους «32» του Europa League, ήρθαν με άγριες διαθέσεις.

Κι αυτό γιατί από τα ξημερώματα δημιουργούν επεισόδια στο κέντρο της πόλης, με αποκορύφωμα τις οδομαχίες τους με δυνάμεις της Αστυνομίας. Αφού λοιπόν εκτονώθηκαν αρχικά με επεισόδια κοντά στα Λαδάδικα, αργά το μεσημέρι πέρασαν από τη Λεωφόρο Νίκης, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και προκαλώντας με χειρονομίες τον κόσμο μπροστά από τις κατάμεστες καφετέριες. 

Σε μικροεπεισόδια εκεί, έριξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα και προξένησαν ζημιές σε αυτοκίνητα και βιτρίνες καταστημάτων. Για την επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα, σε καφετέρια στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη ένας 24χρονος Γερμανός. Ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας, ο νεαρός – οπαδός της Σάλκε – εντοπίστηκε και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία. 

Αυτήν την ώρα, η Αστυνομία συγκεντρώνει τους Γερμανούς στον Λευκό Πύργο, όπου μετά από έλεγχο, θα τους επιβιβάσει σε πούλμαν για να τους μεταφέρει στο γήπεδο της Τούμπας για το βραδινό παιχνίδι (22.05, Cosmote Sports). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν μεταξύ των Γερμανών εκδρομέων και Σκοπιανοί χούλιγκαν, καθώς οι οπαδοί της Σάλκε είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους της Βαρντάρ Σκοπίων, οπότε δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχουν έρθει μαζί, για να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν επεισόδια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter