ΠΑΟΚ: Σεφτέ στις φιλικές νίκες, 3-2 τη Γκενκ

ΠΑΟΚ: Σεφτέ στις φιλικές νίκες, 3-2 τη Γκενκ

Νίκη με 3-2 για τον ΠΑΟΚ λ επί της Γκενκ στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, όπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του. Την ερχόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα δώσει το τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία απέναντι στην Βέστερλο (17:00).

Ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα με την ορμή των αντιπάλων του και μόλις στο 4′ ο Κοτάρσκι έσωσε σε τετ α τετ το πλασέ του Πέιντσιλ. Ομως η αντίδραση των Θεσσαλονικέων ήταν άμεση και στη πρώτη επίθεση τους ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν. Στο 6′ ο Κωνσταντέλιας έκλεψε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Τόμας που τροφοδότησε τον Τσιγγάρα ο οποίος με σουτ μέα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0)..

Ο ΠΑΟΚ πίεσε κι άλλο στη συνέχεια και στο 12′ με προβολή ο Σβαμπ έκανε το 2-0 απέναντι στους αποσβολωμένους Βέλγους. Μάλιστα ο Τόμας στο 14′ λίγο έλειψε να κάνει και το 3-0 αλλά έσωσε ο Λέισεν.

Στη συνέχεια η Γκενκ πήρε τα ηνία του ματς και σε τρεις περιπτώσεις ο Κοτάρσκι είπε όχι στη μείωση του σκορ.

Στο β’ ημίχρονο και παρά τις αλλαγές του Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα Μάλιστα στο 56′ χάρη στον κορυφαίο Κωνσταντέλια ο Ζίφκοβιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ομως στο 62′ ο Κοτάρσκι έκανε δώρο (αντί να διώξει πήγε να κάνει ντρίμπλα) ένα γκολ στη Γκενκ και ο Σορ μείωσε σε 3-1.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε για τον ΠΑΟΚ φυσιολογικά με τις πολλές αλλαγές με τη Γκενκ που είναι πολύ πιο μπροστά στην προετοιμασία της, να προσπαθεί να μειώσει κι άλλο το σκορ. Και αφου στο 80′ έχασε καλή ευκαιρία με τον Σορ, στο 83′ κατάφερε να σκοράρει με τον Κάστρο μειώνοντας έτσι σε 3-2 (η μπάλα κόντραρε στο Γιαξή και ξεγέλασε τον Ζίβκοβιτς).

Η Γκένκ ξεκίνησε με τους Λέισεν, Μακένζι, Σαντίκ, Ουαταρά, Τρεζόρ, Χροσόφσκι, Καγιέμπε, Ελ Χάτζι, Κάρστενσεν, Πέιντσιλ, Αροκοντάρε.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ρ. Σοάρες, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τόμας. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Νάρεϊ, Γκορντεζιάνι, Ζ. Ζίφκοβιτς, Μουργκ, Ρικάρντο, Γιαξής, Βρακάς, Τζίμας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter