ΠΑΟΚ: «Σκόνταψε» στη Τούμπα, 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

ΠΑΟΚ: «Σκόνταψε» στη Τούμπα, 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Γκέλα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς παραχώρησε ισοπαλία στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-1), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς. Στο 9’ ο Τέιλορ σέντραρε από δεξιά και ο Άκπομ αφύλακτος στο ύψος της μικρής περιοχής σκόραρε με κεφαλιά.

Στο πεντάλεπτο μετά το 1-0, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 14’ ο Χέντι σούταρε από το ύψος του πέναλτι, ο Πασχαλάκης απέκρουσε προσωρινά και στην επαναφορά της μπάλας ο Γκριν με σουτ την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 16΄ο φορμαρισμένος Σβαμπ άδειασε δύο αντιπάλους, έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο η Σλόβαν στην εκπνοή του ημιχρόνου έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ντράζιτς. Ο Πασχαλάκης με εντυπωσιακή επέμβαση «έσβησε» τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ήταν ακίνδυνες επιθετικά για 25 λεπτά. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 73’ με τον Μιτρίτσα, ενώ στο 84’ ο Μραζ βρέθηκε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Ο Πορτογάλος διαιτητής Ζ. Πινέιρο έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μιτρίτσα, Ντε Καμπς, Μεντβέντεφ, Χέντι. Μραζ.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (68’ Βιεϊρίνια), Εσίτι, Σβαμπ (68’ Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (59’ Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα (74’ Κωνσταντέλιας), Άκπομ (74’ Σφιντέρσκι).

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Β. Βάις): Τσόβαν, Κάσια, Μποζίκοφ, Πάουσεκ, Μεντβέντεφ (82’ Αμπένα), Κανκάβα, Ντε Καμπς (33’ Άγκμπο), Ντράζιτς (70’ Ζμραλ), Χεντί, Γκριν (82’ Τσάβριτς), Ντα Σίλβα (70’ Μραζ).

***Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Κοπεγχάγη επικράτησε 3-1 της Λίνκολν. Η Κοπεγχάγη έχει έξι βαθμούς, ο ΠΑΟΚ τέσσερις, η Σλόβαν έναν, ενώ η Λίνκολν μετράει δύο ήττες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter