ΠΑΟΚ: Σοκ με Ολιβέιρα, μένει έξι μήνες εκτός δράσης

ΠΑΟΚ: Σοκ με Ολιβέιρα, μένει έξι μήνες εκτός δράσης

Σοκ αποτέλεσε για τον ΠΑΟΚ το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες!

Ο Ολιβέιρα που τραυματίστηκε στον αγώνα του με την Μποέμιαν στην Τούμπα, έκανε πρόσθετες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι θα πρέπει να χειρουργηθεί. Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο 30χρονος επιθετικός θα μείνει έξι μήνες εκτός αγώνων…

«Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του. Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/8) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter