ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη ο Νέιθαν Σόμπι

ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη ο Νέιθαν Σόμπι

Με εμφανή την κούραση από το μακρινό ταξίδι και δικαιολογημένα περιορισμένη διάθεση για λόγια (απόρροια της ταλαιπωρίας του), έφτασε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο εσχάτως αποκτηθείς από την ομάδα, Νέιθαν Σόμπι. 

Ο Αμερικανός γκαρντ, που ενισχύει το δυναμικό του «Δικεφάλου» μετά τον τραυματισμό του Τζόρνταν Σάιμπερτ, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετακινήθηκε στο PAOK Sports Arena, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου και στην πορεία αποσύρθηκε για ξεκούραση, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους υπεύθυνους της ΚΑΕ, που τον υποδέχτηκαν, για αύριο. Θα γνωρίσει, δε, τους νέους προπονητές και συμπαίκτες του στο τέλος της εβδομάδας, αφού επιστρέψουν οι «ασπρόμαυροι» από την Ισπανία όπου βρίσκονται για την αυριανή αναμέτρηση, για τους «16» του Champions League, με την Τενερίφη. Είναι πιθανό, μάλιστα, να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, για την 21η αγωνιστική, με το Ρέθυμνο (11/3).

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, άκουσα όμορφα πράγματα από ανθρώπους που ρώτησα για την ομάδα. Εμαθα πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Είναι μια καινούργια αρχή για μένα η Ευρώπη, ταξίδευα όλη μέρα, δεν μπόρεσα να δω πολλά από τα αεροδρόμια. Θα είναι μεγάλη εμπειρία όλο αυτό που πρόκειται να ζήσω», ανέφερε ο Σόμπι στις πρώτες δηλώσεις του σε εκπροσώπους του Τύπου. Πρόσθεσε λέγοντας: «Δουλεύω σκληρά αρκετά χρόνια, φέτος που δόθηκε η ευκαιρία από τον προπονητή μου (σ.σ. στους Adelaide 36ers) να δείξω περισσότερα πράγματα. Εχοντας πάρει, πλέον, ευκαιρία, δεν θέλω να κοιτάζω πίσω».

Παραδέχτηκε πως: «Δε γνωρίζω πολλά για τον ΠΑΟΚ. Μόλις την περασμένη εβδομάδα τελείωσα τη σεζόν στην Αυστραλία, δεν είχα την ευκαιρία να ψάξω πολύ. Διάβασα κάποια άρθρα, έμαθα για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδο, όπως και το ότι η ομάδα έχει ιστορία».

«Συστήνοντας» αγωνιστικά τον εαυτό του, ο Σόμπι επισήμανε: «Παίζω σε υψηλό ρυθμό και στο τρανζίσιον, προσπαθώ να βοηθώ πολύ την ομάδα μου παντού και στο ριμπάουντ. Δεν είμαι σίγουρος πότε θα παίξω για τον ΠΑΟΚ, πρέπει να μιλήσω και με τους ανθρώπους της ομάδας. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστώ στο ματς στην Κρήτη. Νιώθω καλά, θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους που του έχει για το υπόλοιπο της σεζόν».

Ερωτηθείς για το αν είχε επικοινωνία με τον συμπατριώτη του, Ματ Νίλσεν, που θήτευσε προ ετών στον «Δικέφαλο» (2004-2005), απάντησε: «Δεν του έχω μιλήσει, θα ήθελα, όμως, να επικοινωνήσω μαζί του τις επόμενες τις ημέρες, να τον ρωτήσω πολλά πράγματα, για να έχω καλύτερη άποψη για τον ΠΑΟΚ και ό,τι έχω να περιμένω ζώντας εδώ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter