ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Φάμπιο Κοεντράο κι ένα βήμα από Μπράνταριτς!

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Φάμπιο Κοεντράο κι ένα βήμα από Μπράνταριτς!

Δυο μεταγραφικούς στόχους κυνηγούσε το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι προχωράει να τους πετύχει και τους δύο! Πρώτα, έγινε γνωστό πριν λίγο απόψε (18/7) ότι ο «δικέφαλος» έφθασε σε συμφωνία με τον πρώην διεθνή Πορτογάλο αριστερό μπακ με μεγάλη θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Κοεντράο και ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στη Ρίο Αβε από την οποία έμεινε ελεύθερος. 

Ο 32χρονος Πορτογάλος αναμένεται αύριο (19/7) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του και να αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου και θα ενσωματωθεί στην αποστολή του «δικεφάλου». Σημαντικό ρόλο στην συμφωνία έπαιξε το γεγονός ότι ο παίκτης γνωρίζει καλά και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα και Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Εθνική Πορτογαλίας. Την φετινή σεζόν είχε με την Ρίο Αβε 23 συμμετοχές και 5 ασίστ.

Στο άλλο μέτωπο, εκείνο του Φιλίπ Μπράνταριτς, η διοίκηση έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη και τώρα δίνει μάχη με την Κάλιαρι για να ρίξει τις δικές της απαιτήσεις. Η ιταλική ομάδα ζητάει για την παραχώρηση του διεθνή Κροάτη αμυντικού χαφ ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter