ΠΑΟΚ: «Τα πλοκάμια του Μαρινάκη αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας»

ΠΑΟΚ: «Τα πλοκάμια του Μαρινάκη αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας»

Αρνητική εξέλιξη από το δικαστικό μέτωπο για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Κι αυτό διότι απορρίφθηκε η αίτηση που είχαν καταθέσει οι δύο ΠΑΕ στο Συμβούλιο της Επικρατείας για προσωρινή διαταγή, στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, για «πάγωμα» δηλαδή της υπόθεσης στα Πειθαρχικά Όργανα.

Η απόφαση κρίνεται σεβαστή από την πλευρά του ΠΑΟΚ, όμως για την συγκεκριμένη υπόθεση από τον Δικέφαλο θέτουν διάφορα ερωτήματα. Την περασμένη Παρασκευή έγινε γνωστός ο εισηγητής της υπόθεσης στην προσφυγή των δύο ομάδων κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Χθες, αιφνιδίως και χωρίς καμία αιτιολογία άλλαξε (ο εισηγητής) και μια ημέρα μετά, σήμερα δηλαδή, βγήκε η απόφαση του ΣτΕ.

«Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε συνέβη και αυτό και φυσικά πλέον τίποτα δε μας εκπλήσσει. Ο εισηγητής της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ΣτΕ, ο οποίος είχε ορισθεί την Παρασκευή 21/2 αντικαταστάθηκε αιφνίδια χθες Τρίτη 25/2. Και- ω του θαύματος- σήμερα Τετάρτη, ανακοινώθηκε η απόρριψη του αιτήματος της προσωρινής διαταγής», έλεγαν στον ΠΑΟΚ. Για τους παράγοντες του Δικέφαλου πρόκειται ξεκάθαρα για μια διαδικασία που παραπέμπει στις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ και την αντικατάσταση μελών της από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη πριν συζητηθεί η καταγγελία του Ολυμπιακού. Στον ΠΑΟΚ σχολίαζαν ότι : «Τα πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας και όσο πιο αργά το αντιληφθούν όλοι τόσο πιο πολύ θα διολισθαίνει η Δημοκρατία (;)».

Η διοίκηση Σαββίδη έχει αποφασίσει πως η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους: «Προφανώς η- ήσσονος σημασίας- εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την πρόθεσή μας να καταρρίψουμε τις φαντασιώσεις της καταγγελίας σε οποιοδήποτε κανονικό δικαστήριο όπως ήδη έχουμε προαναγγείλει».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter