ΠΑΟΚ: Τέλος ο Φερέιρα – Αποχωρεί μετά το ματς με τη Γρανάδα

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Φερέιρα – Αποχωρεί μετά το ματς με τη Γρανάδα

Η «βόμβα» απενεργοποιήθηκε κι έσκασε και ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα επιστρέψει με την αποστολή της ομάδας στην Ελλάδα μετά το αποψινό ματς με τη Γρανάδα στην Ισπανία!

Ο Φερέιρα έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει συμφωνήσει με την Παλμέιρας και απόψε θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα ως τεχνικός του «Δικεφάλου». Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ 3 ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα επιστρέψει με την αποστολή της ομάδας απόψε μετά το ματς κόντρα στη Γρανάδα η οποία θα προσγειωθεί στο Ακτιο λόγω του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αντίθετα ο Πορτογάλος θα φύγει κατευθείαν για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να λύσει το συμβόλαιο του με τη διοίκηση.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» απόψε θα επιστρέψει στην Ελλάδα αμέσως μετά το ματς και θα κατευθυνθεί στο Άκτιο, εκεί όπου θα προσγειωθεί η πτήση τσάρτερ που θα τον μεταφέρει.

Ακολούθως η ομάδα θα προετοιμαστεί για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα έχει στον πάγκο της υπηρεσιακό προπονητή. Τα σενάρια διαδοχής αναφέρουν ορι επικρατέστερος να αναλάβει την ομάδα είναι ο παλαίμαχος άσος του «δικεφάλου» και προπονητής της Κ19 του συλλόγου Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος περιμένει από το περασμένο καλοκαίρι να προαχθεί στην πρώτη ομάδα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter