Παπαδάκου για πόρισμα της ΝΔ στην Προανακριτική: Οι συντάκτες του θα λογοδοτήσουν στα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια

Παπαδάκου για πόρισμα της ΝΔ στην Προανακριτική: Οι συντάκτες του θα λογοδοτήσουν στα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια

Ξεκάθαρη ήταν στη δήλωσή της η δημοσιογράφος, Γιάννα Παπαδάκου σχολιάζοντας το πόρισμα της πλειοψηφίας της Προανακριτικής Επιτροπής, στο οποίο την εμπλέκει σε… συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Η δημοσιογράφος σε δήλωσή της στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, αναφέρει ότι η αλήθεια δεν ακούστηκε στην προανακριτική, καθώς δεν της επέτρεψαν να καταθέσει ως μάρτυρας, απορρίπτει τα όσα της καταλογίζονται και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά των συντακτών του πορίσματος.

Αναλυτικά η δήλωση Παπαδάκου

«Η πλειοψηφία της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής φόρεσε παράνομα τον μανδύα του Δικαστή και του Εισαγγελέα για τους δημοσιογράφους που υπηρέτησαν με αυτοθυσία το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Ενάντια στο Σύνταγμα και τους νόμους, με βάφτισε συμμέτοχο σε εγκληματική οργάνωση. Κι αυτό γιατί υπηρετώντας την ερευνητική δημοσιογραφία, αποκάλυψα πτυχές των σκανδάλων της Novartis, της Λίστας Λαγκάρντ, της ΠΑΝΓΑΙΑ, των Panama & Paradise Papers, αλλά και της λίστας Μπόργιανς. Εντόπισα και κατήγγειλα τις διαδρομές του μαύρου πολιτικού χρήματος σε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα που οδήγησαν την χώρα μας στην πτώχευση.

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, παραβλέποντας ακόμα και την γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής να απόσχει από οποιαδήποτε προανακριτική ενέργεια σε βάρος μου, διασύρει το όνομά μου, εμπλέκοντάς με σε ατιμωτικά αδικήματα. Τα μέλη της Πλειοψηφίας φθάνουν στο σημείο να αναφέρονται ακόμα και σε δημοσιογραφική μου εκπομπή στην τηλεόραση, όταν με αποκλειστική συνέντευξη του «πατέρα της Λίστας Λαγκάρντ», Ερβέ Φαλτσιανί, αποκάλυψα πώς ξεπλένονταν το μαύρο πολιτικό χρήμα!

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δεν έχω καν κληθεί να καταθέσω ως ύποπτη από κανένα Δικαστή ή Εισαγγελέα σε σχέση με την απερίγραπτη μήνυση του υποκλοπέα επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή. Στον αντίποδα, εγώ η ίδια έχω καταθέσει σε βάρος του μήνυση για ψευδή καταμήνυση και οι δυο υποθέσεις έχουν συσχετιστεί. Δεν έχω επίσης εμφανιστεί σε κανένα αρμόδιο όργανο να δώσω εξηγήσεις και να πω την άποψή μου για τον συκοφάντη μου, με αποτέλεσμα να παραβιάζεται από την πλειοψηφία της Επιτροπής της Βουλής, το Συνταγματικό δικαίωμά μου της ακρόασής μου ενώπιον των Αρχών! Φυσικά παραβιάζεται και το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ, που προστατεύει το τεκμήριο αθωότητάς μου.

Δηλώνω ότι για όσα συκοφαντικά και παράνομα αναφέρονται για εμένα στο πόρισμα της πλειοψηφίας της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, οι συντάκτες του θα λογοδοτήσουν τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Το ίδιο θα συμβεί και με εκείνους, που αναπαράγουν ή θα αναπαραγάγουν τα όσα ψευδή αναφέρονται σε αυτό το πόρισμα και με αφορούν. Η αλήθεια δεν ακούστηκε στην Επιτροπή της Βουλής, καθώς η Πλειοψηφία μού στέρησε το δικαίωμα να εμφανιστώ ως μάρτυρας, ενώ της το ζήτησα. Ωστόσο, η αλήθεια θα ακουστεί στις αίθουσες των δικαστηρίων όπου θα οδηγηθούν οι συκοφάντες μου και θα μετατραπούν από κατήγοροι σε κατηγορουμένους.

Όσο για την εν ενεργεία συκοφάντη μου εισαγγελική λειτουργό, που όταν δέχεται εμβάσματα από τη Novartis πλημμυρίζει το σπίτι της, σύντομα θα ελεγχθεί, όπως μαθαίνω, από τη Δικαιοσύνη. Τα ψέματά της εξάλλου έχουν αποδειχτεί και με τα έγγραφα του FBI .

Και δέκα δημοσιογραφικές ζωές να είχα, πάλι θα έκανα τα ίδια. Θα τις αφιέρωνα σε αυτό, το ιερό καθήκον: την αποκάλυψη της αλήθειας και το ξεμπρόστιασμα της Διαφθοράς που κατατρώγει την δημόσια περιουσία και επιβουλεύεται τα συμφέροντα του ελληνικού Λαού!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter