Παπαδάκου στο Ειδικό Δικαστήριο: Όσα είπε η Ράικου ήταν ψέμματα, δεν ήθελε να ψάξει τα πολιτικά πρόσωπα

Παπαδάκου στο Ειδικό Δικαστήριο: Όσα είπε η Ράικου ήταν ψέμματα, δεν ήθελε να ψάξει τα πολιτικά πρόσωπα

«Βόμβες» σε βάρος της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου εξαπέλυσε κατά την κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, υποστηρίζοντας ότι «όσα είπε στις καταθέσεις της Ελένη Ράικου ήταν ψέμματα».

Δείτε επίσης: Ξένη Δημητρίου στο Ειδικό Δικαστήριο: Η Ράικου εξυπηρέτησε το πολιτικό αφήγημα περί «σκευωρίας Novartis»

«Όσα είπε η κυρία Ελένη Ράικου και στις τέσσερις καταθέσεις της είναι όλα ψέματα, το μόνο που είπε και δεν είναι ψέμα ήταν το όνομά της» ανέφερε η Γιάννα Παπαδάκου.

Επίσης η δημοσιογράφος τόνισε ότι η Ελένη Ράικου «υπήρξε πολύ καλή δημοσιογραφική πηγή της» και πήγαινε στο γραφείο της γιατί της «είχε δώσει το ελεύθερο».

Στη συνέχεια της κατάθεσής της η δημοσιογράφος ανέφερε ότι η κυρία Ράικου ήταν απρόθυμη να ψάξει για πολιτικά πρόσωπα και απέδωσε την παραίτησή της στο γεγονός ότι υπήρχαν στοιχεία για τρία τραπεζικά εμβάσματα ύψους 4.500 ευρώ στον κοινό λογαριασμό με τον σύζυγό της από την Novartis και από μια ακόμη φαρμακοβιομηχανία.

«Φυσικά και δεν με είχε στείλει στην κυρία Ράικου ο κ. Παπαγγελόπουλος» ξεκαθάρισε όταν ρωτήθηκε σχετικά από την πρόεδρο του δικαστηρίου και συμπλήρωσε πως η κυρία Ράικου στράφηκε σε βάρος του κ. Παπαγγελόπουλου επειδή δε θα ανανέωνε τη θητεία της στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί στις 9 Ιανουαρίου 2023 με την κατάθεση της Γιάννας Παπαδάκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter