Παπαδημούλης: Γυρίζουμε σελίδα και κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον

Παπαδημούλης: Γυρίζουμε σελίδα και κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον

«H οριστική έξοδος από τα μνημόνια και την άγρια επιτροπεία, και η ανάκτηση της οικονομικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας της χώρας μας, αποτελούν στρατηγικό επίτευγμα και προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στο Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιείται στην Ερμούπολη της Σύρου, σήμερα και αύριο.

Τόνισε επίσης, ότι «η Ελλάδα έχει εισέλθει σε μια νέα περίοδο σταθεροποίησης και ανάκαμψης. Έπειτα από πολλά και ιδιαίτερα επώδυνα χρόνια, ετοιμαζόμαστε να γυρίσουμε σελίδα και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Εξάλλου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ είπε πως «ανοίγει νέους δρόμους συνεργασίας, συνανάπτυξης και ειρήνης στα Βαλκάνια» και «αναδεικνύει τη χώρα μας, την Ελλάδα, σε ένα πυλώνα σταθερότητας».

Όσον αφορά τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο Δ. Παπαδημούλης τόνισε τη σημασία του ρόλου των προοδευτικών δυνάμεων και σημείωσε την ανάγκη «να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, και ιδιαίτερα των νέων, που δικαίως νιώθουν απογοητευμένοι και απομακρυσμένοι και θυμωμένοι από τις ασκούμενες πολιτικές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter