Παπαδημούλης για Ντογιάκο: Η Ελλάδα επί Μητσοτάκη εξάγει διαφθορά αλλά αρνείται να εισάγει κάθαρση

Παπαδημούλης για Ντογιάκο: Η Ελλάδα επί Μητσοτάκη εξάγει διαφθορά αλλά αρνείται να εισάγει κάθαρση

Σε μια σκληρή ανάρτηση προχώρησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά τη νέα αποκάλυψη στο σκάνδαλο των υποκλοπών την οποία έφερε στο φως το Euractiv σχετικά με την παρακολούθηση του Γιώργου Κύρτσου και του Τάσου Τέλλογλου από την ΕΥΠ, με τον Ισίδωρο Ντογιάκο να επιχειρεί να μπλοκάρει την έρευνα.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Διαπιστώθηκε επισήμως παρακολούθηση Κύρτσου και Τέλλογλου από την ΕΥΠ

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σχολιάζοντας την προσπάθεια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου να παρεμποδίσει τη νόμιμη έρευνα της ΑΔΑΕ, σημειώνει ότι εκθέτει και τον ίδιο και την κυβέρνηση της ΝΔ που τον διόρισε στη θέση που κατέχει.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημειώνει καυστικά ότι «δυστυχώς, η Ελλάδα επί Κυριάκου Μήτσοτάκη, εξάγει διαφθορά στις Βρυξέλλες, αλλά αρνείται να εισάγει κάθαρση από το Βέλγιο!»

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η προσπάθεια του κ. Ντογιάκου να παρεμποδίσει την νόμιμη έρευνα της ΑΔΑΕ, εκθέτει και τον ίδιο και την κυβέρνηση της ΝΔ που τον διόρισε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Δυστυχώς η Ελλάδα επί Μητσοτάκη, εξάγει διαφθορά στις Βρυξέλλες, αλλά αρνείται να εισάγει κάθαρση από το Βέλγιο!».

Διαβάστε επίσης: 

Δήλωση στο documentonews.gr: Ο Ντογιάκος υποστηρίζει ότι εξέφρασε απλώς μια άποψη – Μιλούσε με την ΕΥΠ για ανταλλαγή νομικών απόψεων!

Κύρτσος στο documentonews.gr για την επιβεβαίωση της παρακολούθησής του: «Χουντική η συμπεριφορά Μητσοτάκη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter