Παπαδημούλης για σκάνδαλο υποκλοπών: Στις Βρυξέλλες κανείς δεν πιστεύει πως ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε τίποτα

Παπαδημούλης για σκάνδαλο υποκλοπών: Στις Βρυξέλλες κανείς δεν πιστεύει πως ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε τίποτα

«Στις Βρυξέλλες κανείς δεν πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τόσο ανίκανος ώστε να στήθηκε ένα κέντρο παρακολουθήσεων παρακρατικού τύπου χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα, ενώ είχε υπό την ευθύνη του την ΕΥΠ και διόρισε τον ανιψιό του. Δυστυχώς συνεχίζει τα χούγια του πατέρα του και είναι πολιτικά τελειωμένος», διαμήνυσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στη ραδιοφωνική συχνότητα του Voice of Greece.

Δείτε επίσης: Οι δικοί του άνθρωποι στον κύκλο της παρακολούθησης

Όπως επισήμανε: «Το σχέδιο πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα και τις υποκλοπές θα έρθει προς έγκριση στην αρμόδια επιτροπή και μετά στην Ολομέλεια. Την ώρα που η ελληνική Βουλή με ευθύνη της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη κουκούλωσε αυτό το τεράστιο σκάνδαλο, η Ευρωβουλή τιμά την αποστολή της. Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει έστω και τώρα το απόρρητο και να ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να τα ψάξει όλα. Οι ευθύνες είναι ποινικές, είναι χοντρή παραβίαση του Συντάγματος το να μετατρέπει κάποιος την ΕΥΠ σε δικό του μαγαζί για να παρακολουθεί όχι τους εχθρούς της χώρας αλλά πολιτικούς του αντιπάλους, δημοσιογράφους, μέχρι και υπουργούς. Εξάλλου ούτε ο πρωθυπουργός ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσαν τη λίστα που έβγαλε το Documento. Απλώς ζήτησαν αποδείξεις. Αλλά αν θέλουν αποδείξεις να βοηθήσουν τότε με την αποκάλυψη των στοιχείων!».

Ακρίβεια

Αναφερόμενος στο κομμάτι της ακρίβειας, τόνισε: «Η ακρίβεια, προϊόν της αισχροκέρδειας και της κερδοσκοπίας που στηρίζει το καθεστώς Μητσοτάκη στην Ελλάδα, ροκανίζει το εισόδημα της πλειοψηφίας των πολιτών. Ο πληθωρισμός κατατρώει τους φτωχότερους και τη μεσαία τάξη. Και μαζί με τα φαινόμενα διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος, δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα».

«Οι εκλογές πλησιάζουν και φουντώνει ολοένα η κοινωνική δυσαρέσκεια» είπε και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά. Δίπλα στην όξυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, τη φτώχεια και την ακρίβεια, η Ελλάδα με κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι 26η στους 27 σε αγοραστική δύναμη, με μπόλικη διαφθορά, πελατειακά δίκτυα, διασπάθιση δημοσίου χρήματος και τη βρωμιά των υποκλοπών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter