Παπαγγελόπουλος: «Για ό,τι πάθεις, δεν θα φταίω εγώ…» απείλησε βουλευτής της ΝΔ την Αυγέρη

Παπαγγελόπουλος: «Για ό,τι πάθεις, δεν θα φταίω εγώ…» απείλησε βουλευτής της ΝΔ την Αυγέρη

Την απειλή της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρας Αυγέρη, από συνάδελφό της που ανήκει στη ΝΔ κατήγγειλε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Αρχικά, ο ερευνώμενος Δ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε πως πληροφορήθηκε από τον Τύπο για την Ερώτηση που κατέθεσε η Δ. Αυγέρη στον υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να αποσαφηνιστεί εάν τρία μέλη της Προανακριτικής από την πλευρά της ΝΔ έχουν «σοβαρές εμπλοκές» και «ποινικές εκκρεμότητες».

Κατά τα λεγόμενα του πρώην αν. υπουργού Δικαιοσύνης, ο πρώτος βουλευτής της ΝΔ φέρεται να «είναι μπλεγμένος σε υπόθεση πλαστογραφίας», ο δεύτερος «είχε σχέσεις με τη Novartis» και ο τρίτος «είχε στενές επαφές με αρχηγό κυκλώματος εξωθήσεως σε πορνεία». «Αν ισχύει, τότε δείχνει ποιοι με ερεύνησαν…» συμπέρανε με νόημα ο Δ. Παπαγγελόπουλος.

Και συνέχισε καταγγέλλοντας: «Διάβασα, όμως, στον Τύπο ότι η Δ. Αυγέρη δέχθηκε απειλές από ένα άλλο μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής σε μια τηλεοπτική εκπομπή και όχι μόνο αυτό, μετά που έφυγαν (από το κανάλι), την πήρε τηλέφωνο και της είπε: ¨Για ό,τι πάθεις, δεν θα φταίω εγώ…¨». Με βάση τα προαναφερθέντα, ο πρώην αν. υπουργός Δικαιοσύνης συμπέρανε ότι επιβεβαιώνονται πλήρως τα λεγόμενά του περί εκφυλισμού της Δημοκρατίας.

Για την ιστορία, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε προβεί σε ανάρτηση στο Facebook, «φωτογραφίζοντας» τον Κώστα Καραγκούνη για τις απειλές που φέρεται να δέχτηκε off camera μετά από κοινή τηλεοπτική τους παρουσία. Τώρα, αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που αναφέρει ο Δ. Παπαγγελόπουλος στο επίμαχο τηλεφώνημα, αυτό θα διευκρινιστεί από την Δ. Αυγέρη ή τον Δ. Παπαγγελόπουλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter