Παπαγγελόπουλος: Η Ξεπαπαδέα ενήργησε νόμιμα και ηθικά

Απαντήσεις αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η γενική γραμματέας καταπολέμησης της Διαφθοράς, Νατάσσα Ξεπαπαδέα έδωσε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατά της συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων του Χάρη Θεοχάρη (ΝΔ) και του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου (ΔΗΣΥ).

Ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε πως η κα Ξεπαπαδέα ενήργησε και νόμιμα και ηθικά.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κ. Ξεπαπαδέα δεν είχε καμία δραστηριότητα ως δικηγόρος, όσο ήταν γ.γ. Διαφθοράς αλλά αλλά μόνο κατά την περίοδο που ήταν ειδική συνεργάτης στο Υπ Δικαιοσύνης κάτι που είναι απολύτως νόμιμο.

«Εκτός από το νόμιμο και το παράνομο, το ηθικό και ανήθικο υπάρχει και το δίκαιο και το άδικο. Η κ. Ξεπαπαδέα και νόμιμα ενήργησε και ηθικά, αλλά αδικήθηκε γιατί βρέθηκε σε λάθος θέση» ανέφερε ακόμη.

Αναφορικά με την συμμετοχή της κυρίας Ξεπαπαδέα σε οικογενειακή εταιρεία ο κ. Παπαγγελόπουλος «παραιτήθηκε από την οικογενειακή επιχείρηση έγκαιρα» και παρέθεσε τα σχετικά στοιχεία από το ΓΕΜΗ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.