Παπαγγελόπουλος κατά Αθανασίου, για τις αποκαλύψεις του Documento: Πράξη αισχίστης δειλίας η προσπάθεια εμπλοκής Παπούλια

Παπαγγελόπουλος κατά Αθανασίου, για τις αποκαλύψεις του Documento: Πράξη αισχίστης δειλίας η προσπάθεια εμπλοκής Παπούλια

Ως «πράξη αισχίστης δειλίας» χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, την κίνηση του Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος, επιχειρώντας να απαντήσεις στις αποκαλύψεις του Documento, ρίχνοντας την ευθύνη για τις αποφυλακίσεις των ισοβιτών έμπορων ναρκωτικών στον Κάρολο Παπούλια.

 «Εκτός από μεγάλη απρέπεια, είναι πράξη αισχίστης δειλίας και απόδειξη μέγιστου πανικού η προσπάθεια του κ. Αθανασίου να εμπλέξει τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια σε απονομές χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών που του εισηγήθηκε ο ίδιος ο κ. Αθανασίου», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Παπαγγελόπουλος και συμπληρώνει:

«Ο κ. Αθανασίου ως πρώην υπουργός, πρώην Ανώτατος Δικαστής και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων οϕείλει και πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός με τον ύπατο πολιτειακό θεσμό. Ελπίζω όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδίως η Νέα Δημοκρατία να καταδικάσουν την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη συμπεριϕορά του κ. Αθανασίου στο σύνολό της» καταλήγει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter