Παπαγγελόπουλος: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί της Ράικου

Παπαγγελόπουλος: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί της Ράικου

To άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών της Ελένης Ράικου ζητά ο Δ. Παπαγγελόπουλος προκειμένου να αποδειχτεί -όπως τονίζει- αν ο ίδιος είναι πλαστογράφος ή αν η εισαγγελέας Εφετών είναι απατεώνισσα.

Με αφορμή την ελλειμματική διασπορά των δηλώσεών του στο πάνελ του Action24, ο Δ. Παπαγγελόπουλος επικοινώνησε με το documentonews.gr και δήλωσε τα εξής:

«Επειδή προφανώς δεν απεστάλη το πλήρες κείμενο της συνέντευξής μου στο Action24, θα ήθελα να τονιστεί ότι δήλωσα κατά την τηλεοπτική μου παρουσία: “Η Ελένη Ράικου μας καταγγέλλει εμένα και την Ελένη Τουλουπάκη ως πλαστογράφους σχετικά με το έγγραφο για τα εμβάσματα. Η καταγγελία της πρέπει να διερευνηθεί και ο πιο απλός και εύκολος τρόπος είναι να ανοίξουν οι λογαριασμοί για να δούμε αν εγώ ή η Τουλουπάκη είμαστε πλαστογράφοι ή αυτή απατεώνισσα”».

Κατά τον πρώην αν. υπουργό Δικαιοσύνης, για το άνοιγμα των κοινών τραπεζικών λογαριασμών της Ελ. Ράικου και του συζύγου της αρκεί η εντολή από τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ερευνά τις καταγγελίες της πρώην προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.

Αργότερα ο κ. Παπαγγελόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε:

«Στην κα Ράϊκου αρέσει να αυτογελοιοποιείται.

Σήμερα κατέθεσε ότι εκτός από Ρασπούτιν, τρομοκράτης που βάζει βόμβες, είμαι και αρχηγός χούντας που επιδιώκω την κατάλυση της Δημοκρατίας. Όμως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άκρα του τάφου σιωπή, σε απλά ελληνικά «μούγκα στη στρούγκα».

Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια, να ανοίξουν οι λογαριασμοί της. Να δούμε εάν είμαι εγώ πλαστογράφος ή η κα Ράίκου μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα, που ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησα εμβάσματα φαρμακευτικών εταιρειών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter