Παπαγγελόπουλος: Το ηχητικό Μιωνή αποδεικνύει την αθωότητα μου και του Παππά

Παπαγγελόπουλος: Το ηχητικό Μιωνή αποδεικνύει την αθωότητα μου και του Παππά

Την αθωότητά τόσο τη δική του όσο και του Νίκου Παππά αποδεικνύει το ηχητικό Μιωνή, σύμφωνα με όσα δήλωσε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με τον πρώην αν. υπουργό Δικαιοσύνης να τονίζει ότι ουδέποτε πήρε αποστάσεις από τον Αλέξη Τσίπρα ή τον Ν. Παππά.

«Αφού δοκίμασαν ανεπιτυχώς να υποστηρίξουν ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Παππάς με έχουν εγκαταλείψει, τώρα ισχυρίζονται ότι παίρνω αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Παππά» είπε ο Δ. Παπαγγελόπουλος στους δημοσιογράφους, συμπεραίνοντας πως «στην Αριστερά οι άνθρωποι είναι έντιμοι και δεν πουλάνε τους φίλους τους όπως κάποιοι άλλοι». Τόνισε δε ότι ο Ν. Παππάς τον καλεί στο τηλέφωνο και ζητάει να ενημερωθεί και για την υγεία της συζύγου του. «Αυτή είναι η ανθρωπιά και λένε με έχουν εγκαταλείψει κι εγώ τους ¨δίνω¨. Τι να ¨δώσω¨; Έχουν κάνει τίποτα; Η ατζέντα Τσίπρα για τη διαφθορά ήταν να την πατάξουμε και το προσπαθήσαμε» ξεκαθάρισε.

Διαβάστε επίσης: Παπαγγελόπουλος: Ο Σαμαράς ήθελε να βάλει την Μαρέβα Μητσοτάκη στο κάδρο «με αήθεις χαρακτηρισμούς»

«Μας αθωώνει πλήρως το ηχητικό»

Για το ηχητικό Μιωνή, ο Δ. Παπαγγελόπουλος έκρινε ότι αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη της αθωότητας όχι μόνο της δικής του αλλά και του Ν. Παππά. «Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά -χωρίς εμπάθεια και προσπάθεια διαστρέβλωσης- την απομαγνητοφώνηση, λέει ο Παππάς ότι εμπλέχτηκε στην υπόθεση με παρέμβαση – τηλεφώνημα Νετανιάχου. «Από όσα φέρεται να λέει ο Παππάς αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ δεν του… καθίσαμε. Αυτός λέει: ¨Φέρτε την Τουλουπάκη, κάντε το ένα και το άλλ層 υποστήριξε και απάντησε για την «ταμπακιέρα» ότι «όλως τυχαίως το σημείο για τα χρήματα είναι ακατάληπτο και έχει αποσιωπητικά», κρίνοντας πως αποτελεί προϊόν συρραφής. «Εξακολουθώ να αγαπώ και να εκτιμώ τον Τσίπρα και τον Παππά και όλες οι προσπάθειες να δημιουργήσουν κάποια έριδα ανάμεσά μας θα πέσουν στο κενό. Οι έντιμοι άνθρωποι δεν χαλάνε έτσι τις σχέσεις τους» είπε.

Διαβάστε επίσης: Παπαγγελόπουλος για συνάντηση στο σπίτι Σαμαρά: Μου ζήτησε να βοηθήσω τον Παπασταύρου γιατί είναι φίλος της Μαρέβας

Αντώνης Σαμαράς

Σε ερώτημα του documentonews.gr για το αν ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντησή τους το 2015 ή το 2016 στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, τον πίεσε να παρέμβει για χάρη του Σταύρου Παπασταύρου, συνεταίρου και φίλου της Μαρέβας Μητσοτάκη, ο ερευνώμενος πρώην αν. υπουργός απάντησε ότι δεν τον πίεσε και τον απείλησε ο Αντ. Σαμαράς. Πρόσθεσε, όμως, ότι αν είχε ικανοποιήσει το αίτημα του Αντ. Σαμαρά, τότε αυτό θα συνιστούσε παρέμβαση. «Ήταν φιλικό το ύφος του και μου το ζήτησε λόγω σχέσης μας» ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός του διευκρίνισε κατά τη συνάντησή τους ότι ο Στ. Παπασταύρου είναι φίλος και της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Ελένη Τουλουπάκη

Σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί στην παρανόμως καταγεγραμμένη ιδιωιτική συνομιλία Μιωνή – Παππά, απάντησε ότι ο Ν. Παππάς αρνήθηκε να την φέρει σε επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει παρέμβαση. «Που είναι το χρήμα;» διερωτήθηκε με φόντο τη συνομιλία, επισημαίνοντας παράλληλα πως «το χρήμα είναι αλλού».

«Εγκληματική οργάνωση»

Με βάση δηλώσεις και ερωτήσεις βουλευτών της ΝΔ στην Προανακριτική κατά την εξέταση του Ν. Παππά, δηλαδή μήνες πριν δημοσιευθεί το παράνομο ηχητικό, συνάγεται το συμπέρασμα ότι τα μέλη της πλειοψηφίας στην Προανακριτική γνώριζαν για το υλικό που είχε στη διάθεσή του ο Σ. Μιωνής.

«Θα τον ρωτήσω (τον Θ. Πλεύρη) ποια σημεία ως έμπειρος νομικός του έδωσαν το ερέθισμα να κάνεις αυτές τις ερωτήσεις στον Ν. Παππά; Γιατί μίλησε για την Κύπρο;» διερωτήθηκε με νόημα ο Δ. Παπαγγελόπουλος, διαπιστώνοντας ότι από το γεγονός αυτό αποδεικνύεται η ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης που βάλλει κατά της Δικαιοσύνης και του ιδίου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter