Παπαγιάννης – Αντετοκούνμπο: Οι Έλληνες του NBA ανεβάζουν το μπάσκετ στα ύψη

Παπαγιάννης – Αντετοκούνμπο: Οι Έλληνες του NBA ανεβάζουν το μπάσκετ στα ύψη

Ασπροπρόσωπους έβγαλε τους Σακραμέντο Κινγκς ο Γιώργος Παπαγιάννης, πρωταγωνιστώντας στη μεγάλη νίκη με 98-97, στο Λος Άντζελες, απέναντι στους Κλίπερς.

Ο 19χρονος Έλληνας σέντερ σημείωσε 12 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και είχε 2 κοψίματα σε 21 λεπτά συμμετοχής. Η ομάδα του Σακραμέντο, ολοκλήρωσε την απίστευτη ανατροπή της, με καλάθι του Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν στα 3,2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Κουφός, αφού επιλέχθηκε να ξεκουραστεί.

Οι Μπακς, παρά την καλή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχασαν στο Μιλγουόκι με 94-109 από τους Σικάγο Μπουλς, που είχαν κορυφαίο παίκτη τους τον Νίκολα Μίροτιτς (28 πόντοι και 8 ριμπάουντ). Ο Έλληνας σούπερ σταρ πέτυχε 22 πόντους (8/12 δίποντα, 6/10 βολές), πήρε 8 ριμπάουντ και έδωσε 4 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των Μπακς, έπειτα από τρεις σερί νίκες στην κανονική περίοδο.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έκανε το 36ο φετινό triple-double, με 39 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 ασίστ, στην ήττα των Θάντερ στο Χιούστον με 137-125, ενώ οι Χοκς, συμπλήρωσαν επτά σερί ήττες, χάνοντας στην Ατλάντα από τους αδύναμους Νετς με 107-92.

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter