Παπακώστα: «Το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ απευθύνεται σε λίγους, όχι στους πολλούς»

Παπακώστα: «Το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ απευθύνεται σε λίγους, όχι στους πολλούς»

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στη δημοσιογράφο Λώρα Ιωάννου.

Ερωτηθείσα για την αυτόνομη κάθοδο της Νέας Ελληνικής Ορμής στις ευρωεκλογές και για την διαφοροποίησή της από τα δύο μεγάλα κόμματα, είπε: “Η Νέα Ελληνική Ορμή, της οποίας είμαι Πρόεδρος και “χτίζεται” από τους πολίτες από πέρυσι το καλοκαίρι, φιλοδοξεί και θέλουμε έναν ήπιο λόγο. Να αναδείξει τα πραγματικά ζητήματα”.

Απαντώντας στο ερώτημα πού διαφοροποιείται και από τους δύο και γιατί κατεβαίνει αυτόνομα, απάντησε:

“Η Νέα Ελληνική Ορμή διαφοροποιείται από την Νέα Δημοκρατία, στην οποία μεγάλωσα και παραμένω πιστή στις Αρχές και τις Αξίες, οι οποίες τώρα διέρχονται κατά την γνώμη μου από μία περίοδο στρεβλώσεων, έχει μία ατζέντα για τα κοινωνικά θέματα που είναι πολύ μακριά από την δική μου λογική. Πρέπει να έχουμε πολύ ψηλά το κοινωνικό δίχτυ προστασίας και το έχουμε ως σημαία μας στη Νέα Ελληνική Ορμή. Άρα διαφοροποιούμαι εντονότατα ως προς το ύφος και ως προς το περιεχόμενο της πολιτικής για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες αφενός και αφετέρου για το οικονομικό πρόγραμμα, το οποίο νομίζω απευθύνεται σε λίγους και όχι στους πολλούς.”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter