Παπανδρέου: «Ο αμετανόητος κ. Σαμαράς ας αφήσει τον Ανδρέα»!

Παπανδρέου: «Ο αμετανόητος κ. Σαμαράς ας αφήσει τον Ανδρέα»!

Με μία ειρωνική και απαξιωτική ανακοίνωση, το γραφείο Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) του Γιώργου Παπανδρέου απάντησε στα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό, επικαλούμενος και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ο αμετανόητος κ. Σαμαράς», όπως τον χαρακτηρίζει το ΚΙΔΗΣΟ, «ας αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου σε όσους τον αγάπησαν και τον πίστεψαν – δεν χρειαζόμαστε βοήθεια στην ερμηνεία του»! Και προσθέτει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου «διάβαζε το διεθνές γίγνεσθαι όσο λίγοι», ενώ τονίζει χαρακτηριστικά πως «η Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, που οδήγησε στην επιδίωξη ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ και αποτέλεσε πυξίδα για την ατζέντα της Θεσσαλονίκης του 2003, είναι πολιτικές κινήσεις που δεν μπορεί να αναλύσει ο κ. Σαμαράς – στερείται των κατάλληλων ερμηνευτικών εργαλείων»!

Το ΚΙΔΗΣΟ, μάλιστα, δίνει και μία συμβουλή στον «Μακεδονομάχο» κ. Σαμαρά: «ας μείνει σε ό,τι γνωρίζει. Στις άκυρες θεωρίες συνωμοσίας και το διχασμό των Ελλήνων σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter