Παπανικολάου: Κοροϊδία χωρίς τέλος της κυβέρνησης με τις ιδιωτικές κλινικές για τις νοσηλείες με covid

Παπανικολάου: Κοροϊδία χωρίς τέλος της κυβέρνησης με τις ιδιωτικές κλινικές για τις νοσηλείες με covid

Για κοροϊδία δίχως τέλος της κυβέρνησης προς την κοινή γνώμη μιλά σε δήλωσή του ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, Πάνος Παπανικολάου αναφερόμενος στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους ιδιώτες κλινικάρχες (και με το αζημίωτο) για τη νοσηλεία κρουσμάτων με κορονοϊό.

Επισυνάπτει μάλιστα την απόφαση του γ.γ. Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας στην οποία αναφέρονται τα κριτήρια:

«Κριτήρια Εισαγωγής: μπορούν να διακομιστούν νοσηλευόμενοι ασθενείς ή ασθενείς του ΤΕΠ, οι οποίοι χρήζουν νοσηλείας, χωρίς την παρουσία σημείων ή συμπτωμάτων πολύ σοβαρής νόσου που μπορεί να οδηγήσουν άμεσα σε ανάγκη για μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Εξαιρούνται επίσης ασθενείς που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης από άλλη ειδικότητα, όπως χειρουργικοί ασθενείς, ασθενείς με οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου, έγκυοι, ασθενείς σε τεχνητό νεφρό κλπ.»

Συγκεκριμένα ο Πάνος Παπανικολάου, ΓΓ της ΟΕΝΓΕ  και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ σημειώνει:

«Λύθηκε το υποτιθέμενο «μυστήριο» γιατί οι ιδιωτικές κλινικές πρακτικά δεν παίρνουν ΚΑΝΕΝΑΝ ασθενή COVID στην Αττική με αποτέλεσμα ιδιαίτερα από χθες 10/1/22 να παραμένουν στα ΤΕΠ των δημόσιων νοσοκομείων πολλές νέες εισαγωγές γιατί δεν βρίσκουν κλίνη νοσηλείας στις πτέρυγες COVID που είναι υπερπλήρεις.

Πάλι όπως την περασμένη άνοιξη μόνο όσους είναι έτοιμοι για εξιτήριο και αν μπορεί να πάρουν οι κκ ιδιώτες κλινικάρχες (με το αζημίωτο και με πανάκριβο κρατικό νοσήλιο).

Κοροϊδία χωρίς τέλος πάλι με υπογραφή του ΓΓ υπουργείου Υγείας κ. Κωτσιόπουλου και για άλλη μια φορά ατέλειωτες προπαγανδιστικές επικοινωνιακές φούσκες fake news από την κυβέρνηση προς την κοινή γνώμη.»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter