Παπανικολάου: Μπράβο στον Χρυσοχοΐδη που έκοψε πρόστιμο 300€ σε εθελοντή αιμοδότη!

Παπανικολάου: Μπράβο στον Χρυσοχοΐδη που έκοψε πρόστιμο 300€ σε εθελοντή αιμοδότη!

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Παναγιώτης Παπανικολάου, καθηγητής-νευροχειρουργός στο γενικό Κρατικό Νίκαιας και γραμματέας της ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει πως αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμo 300 ευρώ σε εθελοντή αιμοδότη, την ώρα που έφευγε από το νοσοκομείο ενώ είχε δώσει αίμα για τους συναθρώπους μας!

Ο ίδιος επισημαίνει πως ο συγκεκριμένος αιμοδότης και μάσκα φορούσε και είχε στείλει το αναγκαίο SMS με τον προβλεπόμενο κωδικό.

«Χειροκροτάει ο κόσμος, κύριε Μιχάλη», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ενώ στη συνέχεια, με ανάρτησή του στο Facebook αφηγείται το περιστατικό εκφράζοντας και την άποψή του σημειώνοντας:

«Έτσι με αυτά και με αυτά θα ξεμείνουμε τελείως και από εθελοντές αιμοδότες σε μια περίοδο που τα νοσοκομεία έχουν κυριολεκτικά στραγγίξει από αίμα.

Από δω οι Άνθρωποι, από εκεί τα ανθρωποειδή.

Άβυσσος μας χωρίζει κύριε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.»

Η ανάρτησή του στο facebook:

«- Άνθρωποι και ανθρωποειδή –

Εθελοντής αιμοδότης φορώντας την υπέροχη μασκούλα του (“δεν φιμωνόμαστε” κλπ) ήρθε στο νοσοκομείο συναισθανόμενος το καθήκον του στους πάσχοντες συνανθρώπους. Να δώσει αίμα. Γιατί είναι άνθρωπος. Και μετά για να γυρίσει σπίτι του πήρε προς κέντρο το τρόλεϋ της Νίκαιας, γιατί δεν έχει Άστον Μάρτιν κι εξοχικό στο Μπάντεν Μπάντεν. Όμως έπεσε στην περίπτωση : οι παλληκαράδες ενός μηχανοκίνητου ένστολου τάγματος εφόδου Δ κάποιους άλλους είχαν βάλει στο μάτι που λίγο πριν είχαν κάνει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το “Αλλοδαπών” της Πέτρου Ράλλη. Σταμάτησαν το τρόλεϋ, κατέβασαν κάτω όλους τους επιβάτες και άρχισαν τα γνωστά “υγειονομικά” : σωματικούς ελέγχους χωρίς γάντια, χαζοχαρούμενες ειρωνειούλες, ψευτοτσαμπουκαλίδικες καγκουριές κλπ. Ο άνθρωπός μας ευγενικά εξήγησε πως μόλις είχε δώσει αίμα, έδειξε το σχετικό SMS, έδειξε την επίδεση και το σημάδι της πρόσφατης φλεβοκέντησης στο χέρι του, ζήτησε από τους παλληκαράδες να τηλεφωνήσουν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου για επιβεβαίωση κλπ. Μάταια όμως. Μετά τους σωματικούς ελέγχους χωρίς γάντια, τις χαζοχαρούμενες ειρωνειούλες και τις ψευτοτσαμπουκαλίδικες καγκουριές του έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ. Στον άνθρωπο, τον εθελοντή αιμοδότη που μετά την αιμοδοσία πήρε το τρόλεϋ γιατί εκτός από Άστον Μάρτιν που δεν έχει, δεν του περισσεύουν ούτε για ταξί. Μάλιστα ακολούθησε επικοινωνία των γιατρών της υπηρεσίας Αιμοδοσίας (μόλις ενημερώθηκαν από τον εθελοντή αιμοδότη) με τον αρμόδιο αστυνομικό διοικητή ο οποίος μουρμούριζε κάτι (ακατ)ανόητα σαν εκείνον τον παλιό τον Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού κι αρνήθηκε φυσικά να αναιρέσει το πρόστιμο.

Έτσι με αυτά και με αυτά θα ξεμείνουμε τελείως και από εθελοντές αιμοδότες σε μια περίοδο που τα νοσοκομεία έχουν κυριολεκτικά στραγγίξει από αίμα.

Από δω οι Άνθρωποι, από εκεί τα ανθρωποειδή.

Άβυσσος μας χωρίζει κύριε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter