Παπασταθόπουλος: «Καλύτερα στην Κίνα ή τις ΗΠΑ παρά στην Ελλάδα»

Παπασταθόπουλος: «Καλύτερα στην Κίνα ή τις ΗΠΑ παρά στην Ελλάδα»

«Κάποτε σκεφτόμουν μήπως επιστρέψω κάποια στιγμή να κλείσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Πλέον έχω αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω για να παίξω μπάλα στην Ελλάδα».

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μίλησε το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή “Total Football” του Open TV και μίλησε μεταξύ άλλων για τα μελλοντικά του σχέδια, την εθνική, το ελληνικό πρωτάθλημα….

Για την Εθνική ομάδα είπε: «Δεν πιέζομαι καθόλου στην ομάδα μου, από θέμα παιχνιδιών, στρες, καθαρά ποδοσφαιρικό και μόλις έρχομαι στην Εθνική πιέζομαι γιατί πραγματικά έχω άγχος. Γιατί βλέπω κι εγώ ότι πραγματικά κάτι δεν πάει καλά. Και δεν είναι τωρινό, ότι ένα χρόνο υπάρχει αυτό το θέμα. Ναι, έχω μεγάλη πίεση, η μεγαλύτερη πίεση που έχω αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο είναι η Εθνική ομάδα. Έχω αποφασίσει κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι ο τελευταίος χρόνος στην Εθνική. Αν δεν περάσουμε θα είναι ο τελευταίος χρόνος στην Εθνική. Το έχω πάρει απόφαση, είμαι συνειδητοποιημένος. Είμαι και κουρασμένος. Αλλά πια βρίσκομαι 14 χρόνια στην Εθνική. Ίσως και τα νέα παιδιά να χρειαστεί να αναλάβουν περισσότερο. Όλα άλλαξαν και πολλά δεν πήγαν καλά. Το πρόβλημα κυρίως είναι ότι και δεν έχουμε πια το ποδοσφαιρικό επίπεδο που είχαμε παλιά, δεν έχουμε τους παίκτες, την ποιότητα. Και πιστεύω πως στην Ελλάδα ασχολούνται λιγότερο με την Εθνική, για το καλό της, σε σχέση με πριν 7-10 χρόνια. Με ό,τι συνεπάγεται. Μεγάλη ευθύνη έχει και η ΕΠΟ και η ελληνική νοοτροπία. Αλλά και η ΕΠΟ, γιατί όταν μία ομάδα δεν πάει καλά, φταίνε και οι παίκτες, και η διοίκηση»

Για τα μελλοντικά σχέδια του: «Πριν από 3-4 χρόνια σκεφτόμουν να γυρίσω στην Ελλάδα ένα χρόνο, να κλείσω την καριέρα μου. Τώρα λέω όχι, δεν θα γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα. Θα προτιμήσω να πάω στην Αμερική ή στην Κίνα ή κάπου αλλού, και για εμπειρία, από το να γυρίσω στην Ελλάδα. Πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ θα στενοχωρηθούν, αλλά δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα”.

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: “Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δίκαια είναι πρώτος, δίκαια θα πάρει το πρωτάθλημα. Έχει την καλύτερη ομάδα, την πιο σταθερή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter