Παπασταθόπουλος: Στη «μαύρη λίστα» της Άρσεναλ

Παπασταθόπουλος: Στη «μαύρη λίστα» της Άρσεναλ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίκελ Αρτέτα για την Αρσεναλ της περιόδου 2020-2021. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός φέρεται να είναι στη «μαύρη λίστα» του Ισπανού προπονητή, ο οποίος το καλοκαίρι θα προχωρήσει σε ριζική ανανέωση του ρόστερ.

Ο Παπασταθόπουλος είναι στην ίδια κατηγορία με τους Οζίλ και Γκεντουζί, καθώς ο Αρτέτα σκέφτεται να τους πουλήσει προκειμένου να αποκτήσει τον Κεκτσιού από την Φέγενορντ. «O Μικέλ Αρτέτα θέλει να προχωρήσει σε ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα αυτό το καλοκαίρι για να ανοίξει το δρόμο για μερικές μεταγραφές. Οι Ματέο Γκεντουζί, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ένσλεϊ Μάιτλαντ-Νάιλς απειλούνται, την ίδια ώρα που η πόρτα της εξόδου είναι ανοιχτή και για τον Μεσούτ Οζίλ», αναφέρεται στο ρεπορτάζ της «Daily Mail».

Το συμβόλαιο του Σωκράτη τελειώνει το καλοκαίρι του 2021 και ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει ότι «δεν με ενδιαφέρει τι ορίζει το συμβόλαιο. Ποτέ δεν κάθομαι στο εκάστοτε συμφωνητικό. Αν δεν είμαι χαρούμενος ή δεν με θέλει ο προπονητής ή δεν παίζω, παίρνω το δρόμο μου. Δεν είναι τα λεφτά η προτεραιότητά μου. Θέλω να αισθάνομαι χαρούμενος. Δεν ξέρω τι θα γίνει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter