Παπασταθόπουλος: «Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Παπασταθόπουλος: «Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

«Θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι, ήταν μία εβδομάδα που αναλύσαμε πολλά πράγματα, θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι και θα βελτιωνόμαστε συνέχεια». Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη σημερινή (18/8) συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (19/8, 22.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο κεντρικός αμυντικός δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ομάδα και τη δική του κατάσταση: «Θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι, ήταν μία εβδομάδα που αναλύσαμε πολλά πράγματα, θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι και θα βελτιωνόμαστε συνέχεια. Αισθάνομαι πολύ καλά, έμεινα πίσω για ένα δεκαπενθήμερο, ένας παίκτης σαν μένα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω για να πάει η ομάδα καλύτερα».

Για τη σημασία του πρώτου αγώνα: «Θέλουμε από το πρώτο παιχνίδι να δείξουμε ότι είμαστε το φαβορί παρότι πρόκειται για δύο παιχνίδια. Θέλουμε με τη βοήθεια του κόσμου να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα»

Για τις αλλαγές στην άμυνα: «Θα δούμε τις επιλογές του προπονητή. Έχουμε παίξει πολλά φιλικά και επίσημα, έχουμε δουλέψει πολύ για 45 μέρες και ανεξαρτήτως ποιες θα είναι οι επιλογές του προπονητή ο κάθε παίκτης είναι έτοιμος να δώσει το 100%».

Για τις απουσίες που υπήρχαν: «Είναι κάτι που ξεπεράστηκε, αλλά οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία για τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να αναλύουμε αυτά που δεν κάναμε καλά και να πηγαίνουμε παρακάτω. Η ομάδα είναι πιο πλήρης και ελπίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που τη σεβόμαστε πολύ να δείξουμε στον κόσμο μας ότι είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση».

Για το αν υπάρχει θέμα χαλάρωσης: «Πρέπει εμείς οι πιο έμπειροι να δείξουμε κάτι παραπάνω, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει κανένα θέμα υπεροψίας ή τέτοιο πράγμα. Έχουμε αναλύσει τη Σλόβαν, τη σεβόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να πάρουμε την πρόκριση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter