Παπαθεοδώρου: «Ήθελε να έχει πρωτογενές υλικό» για τη συγγραφή βιβλίου υποστηρίζει ο δικηγόρος του (Video)

Παπαθεοδώρου: «Ήθελε να έχει πρωτογενές υλικό» για τη συγγραφή βιβλίου υποστηρίζει ο δικηγόρος του (Video)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου ήθελε «πρωτογενές υλικό για τη συγγραφή του νέου του βιβλίου». Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος του συγγραφέα, στου οποίου την κατοχή βρέθηκε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας και πλέον βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης.

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, σημείωσε πως «δεν υπήρξε ποτέ καμία καταγγελία, υπόνοια ή νύξη ότι έχει εξωτερικεύσει σε οποιαδήποτε στιγμή έστω ένα βλέμμα σε ανήλικο παιδί. Ο ίδιος εξέφρασε την απέχθεια και αποστροφή του σε σχέση με το υλικό».

Και συμπλήρωσε: «Η θεματολογία του αφορούσε ζητήματα κομβικής σημασίας και ιδιαίτερης απαξίας όπως ξενοφοβία, ρατσισμό, σχολικό εκφοβισμό. Με σκοπό να συγγράψει κάτι με καταγγελτικό πρόσημο ως προς αυτές τις συμπεριφορές σεξουαλικής κακοποίησης, ήθελε να έχει πρωτογενές υλικό». «Κρατήσαμε το θέμα στα παλαιά, τα θεσμικά για να κριθεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες. Τι προέκυψε ξαφνικά και δημοσιοποιήθηκε το θέμα;», αναρωτήθηκε, κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο δικηγόρος του συγγραφέα.

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter