Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών και μετά θα παραδώσω την έδρα μου

Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών και μετά θα παραδώσω την έδρα μου

 Τις θέσεις που έχει διατυπώσει επανειλημμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ότι αφορά τη στήριξη της Κυβέρνησης αλλά και για τη Συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε σήμερα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ξεκαθάρισε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, κατόπιν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του.

«Δεν άλλαξα κόμμα, εδώ είμαι και θα είμαι μέχρι τέλους. Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Δεν μου την έχει ζητήσει κανείς, είναι θέμα ηθικής τάξης, δικό μου».

«Δεν βάζω ποτέ καμία κομματική γραμμή πάνω από το καλό της χώρας», εξήγησε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε ότι οι θέσεις του για το Σκοπιανό, ήταν γνωστές εδώ και 20 χρόνια, όταν είχε στηρίξει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν μιλούσε τότε για διπλή ονομασία της γειτονικής χώρας.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές απάντησε αινιγματικά:

«Όταν παραδόσεις την έδρα σου, είσαι απλώς πολίτης. Έχεις δώσει την έδρα πίσω στο κόμμα που βγήκες και καλά κάνεις. Ένας απλός πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει να κάνει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter