Παπούτσια έργα τέχνης από την Κρήτη, στο Docville που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το Documento

Παπούτσια έργα τέχνης από την Κρήτη, στο Docville που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το Documento

-Η ιστορία πίσω από τον Κρητικό Βασίλη Σταματάκη, δημιουργό των παπουτσιών που θα ζήλευαν σύγχρονοι σχεδιαστές και γυναίκες θα «πέθαιναν» να αποκτήσουν. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

-Συνέντευξη του Μίλτου Πασχαλίδη στην Ηλέκτρα Ζαργάνη με αφορμή την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του τραγουδοποιού στο Θέατρο Βράχων στις 7 Ιουνίου.

-Ο Τόμας Αντονυ Οουεν συνδημιουργός μαζί με τον Κεντάρο Κουμανομίντο του «Faster than Light», που θα φιλοξενηθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, από τις 31/5 έως τις 2/6 μιλάει στον Σπύρο Οικόπουλο για τα μυστικά του πρότζεκτ.

-Ο Γιάννης Χρονόπουλος, συγγραφέας του νέου βιβλίου ««Χρονικό της άλωσης της Πόλης (29 Μαΐου 1453)», μιλάει στην Έμυ Ντούρου για το τραύμα του 1453.

-Η ομάδα Political Stencil μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για το εντυπωσιακό γκράφιτι για τον Ζακ Κωστόπουλο (Zackie) στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια.

-Στη στήλη «New entries» η ηθοποιός Ελένη Ζαχοπούλου μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη για τη μέρα που σκέφτηκε να γίνει ηθοποιός και τις καταλυτικές παραστάσεις που παρακολουθούσε τις Κυριακές με τον πατέρα της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter