Παππάς: Αυτή είναι η φανέλα της Εθνικής που φορά στο εξωτερικό ο κ. Μητσοτάκης;

Παππάς: Αυτή είναι η φανέλα της Εθνικής που φορά στο εξωτερικό ο κ. Μητσοτάκης;

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σχολιάζει με τρία διαφορετικά tweets τη στάση της Νέας Δημοκρατίας -ενώ βρισκόμαστε στη διαδικασία εξόδου από τα μνημόνια- και σημειώνει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να δώσει εξηγήσεις μετά το σημερινό δημοσίευμα της ΕφΣυν, σχετικά με τα παρακάλια Μητσοτάκη σε Μέρκελ και Σολτς για να μειωθούν οι συντάξεις.

Διαβάστε τις αναρτήσεις του Νίκου Παππά:

«Ο κύριος Μητσοτάκης γυρνάει την Ευρώπη και ζητά να εμμείνουν στις περικοπές για να μην διευκολυνθεί η κυβέρνηση. Αυτή είναι η φανέλα της Εθνικής που φορά στο εξωτερικό;»

«Όταν η Ευρώπη ήταν με την λιτότητα, η ΝΔ ήταν αγκαζέ με την κυρία Μέρκελ. Σήμερα που ολοκληρώνεται η λιτότητα, η ΝΔ ασκεί κριτική. Οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για το δημοσίευμα της @efsyn»

«Επειδή θα λείπει ο εξωτερικός καταναγκασμός και η απειλή της χρεοκοπίας, αποσταθεροποιείται η ΝΔ που φαντασιώνεται Μνημόνιο. Τι θα πουν για την αύξηση του κατώτατου μισθού; Για την μη μείωση των συντάξεων; Τα είπε όλα προχθές ο κ. Χατζηδάκης. #stokokkino»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter