Παππάς: Δεν αντέχει την ιδέα μιας αριστερής κυβέρνησης ο Σόιμπλε

Παππάς: Δεν αντέχει την ιδέα μιας αριστερής κυβέρνησης ο Σόιμπλε

Σχόλιο του Ν.Παππά στην Βουλή για την διαπραγμάτευση για το χρέος. Αιχμές κατά Ν.Δ για την σύμβαση της Digea και καυγάδες της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Κύκλοι του γερμανικού υπουργείου οικονομικών της Γεραμανίας δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι μία αριστερή κυβέρνηση βγάζει την χώρα από την λάσπη». Αυτό ήταν το σχόλιο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά για την τρέχουσα διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ενώ ειδικά για το χρέος επισήμανε ότι η κυβέρνηση δινει αγώνα γιατί «χρειάζεται αναδιαθρωση για να επιβεβαιωθουν τα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας».

Τα παραπάνω επισημάνθηκαν κατά την διάρκεια επίκαιρης ερώτησης της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου σχετικά με το τηλεοπτικό σήμα σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Ο Ν.Παππάς σημείωσε ότι επι διακυβέρνησης της Ν.Δ «το 2014 είχε σαφές χρηματοδοτικό πρόβλημα, η χώρα είχε δεσμευθεί σε πλεονάσματα τα οποία δεν έβγαιναν. Η δική μας διαπραγματευση δίνει αγώνα» και «η Ελλάδα έχει κερδίσει 200 χιλιάδες θέσεις εργασίας».

Από την πλευρά της η Α.Μισέλ Ασημακοπούλου υποστήριξε ότι τα προβλήματα του τηλεοπτικού σήματος «τα είχε λυσει η κυβέρνηση της Ν.Δ» προκαλώντας την αντίδραση του Νικου Παππά. «Έρχεστε να υπερασπισείτε την σκανδαλώδη σύμβαση με την Digea» σημείωσε χαρακτηριστικά λέγοντας πως «ο νικητής έτρεχε μόνος του για το εξευτελιστικό ποσο των 18 εκατομμυρίων». Μάλιστα σημείωσε αναφορικά με την «λύση» που είχε δώσει η Ν.Δ ότι «εντάξατε έργα την Παρασκευή πριν της εκλογές το 2015» ενώ ο Α.Σαμαρά έκανε ομιλίες στο Σύνταγα. Όπως είπε «η εποχή είχε δυο μαύρα. Το μαύρο της ΕΡΤ και το μαύρο στις περιοχές της Β.Ελλάδας».

Πάντως η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φρόντισε να κάνει …αισθητή την παρουσία της στην αίθουσα της Βουλής στήνοντας μικροκαυγάδες τόσο με την παριστάμενη αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Θεανώ Φωτίου όσο και με βουλευτές στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας πολλές φορές την παρέμβαση της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter