Παππάς: Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβάλω στη «Βαρουφακειάδα»

Παππάς: Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβάλω στη «Βαρουφακειάδα»

Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβάλω στη «Βαρουφακειάδα», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, με αφορμή τους διαλόγους από το καλοκαίρι του 2015 και τις σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, που περιλαμβάνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών στο βιβλίο του.

«Ο κ. Βαρουφάκης επιδιώκει δημοσιότητα και αυτό έρχεται και παντρεύεται με την απεγνωσμένη προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να δημιουργήσει πολιτικά και οικονομικά γεγονότα μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και τα θετικά αποτελέσματα της οικονομίας. Έχουμε ένα μείγμα που αφήνει παγερά αδιάφορο τον ελληνικό λαό», είπε ο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής, στον Real FM, προσθέτοντας:

«Εδω πέρα ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου. Ερχόμαστε να συζητήσουμε, δύο χρόνια μετά, για επιλογές που αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο πρωθυπουργός δεν έκαναν. Είναι λίγο αστείο, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με αυτά».

Και συνέχισε ο ίδιος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβάλω στη “Βαρουφακειάδα”. Θεωρώ ότι είναι μία ιστορία που αξιοποιεί την ιδιαίτερη σχέση που έχει ο συγκεκριμένος κύριος με την ανάγκη του για δημοσιότητα και άλλους πολιτικούς σκοπούς. Έχουμε την ευκαιρία, αυτήν τη στιγμή να συζητήσουμε επί της ουσίας κοιτώντας το μέλλον του τόπου, γιατί για το παρελθόν πολλά μπορούμε να πούμε και να αποφανθούμε».

Μυστικά & Documento

27/05/2023, 12:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter