Παππάς: Ελπίζω η ανακοίνωση της ΝΔ να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο

Παππάς: Ελπίζω η ανακοίνωση της ΝΔ να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο

«Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς».

“Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε- στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες.

Υ.Γ. Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Νωρίτερα ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 , τόνισε ότι 1.600.000 συνταξιούχοι θα το λάβουν το έκτακτο βοήθημα, ενώ δήλωσε ότι η κυβέρνηση ευελπιστεί «τη 13η σύνταξη να τη δώσει και τον επόμενο χρόνο»

Παραδέχθηκε ότι με τα χρήματα αυτά «δεν γιατρεύονται οι πληγές που άνοιξαν από το 2011 και μετά», αλλά σίγουρα «αποτελεί μια ανακούφιση.

«Πιστεύουμε βαθιά ότι οι περισσότεροι συνταξιούχοι το αξιολογούν ως κάτι θετικό», τόνισε ο υπουργός. «Όταν έχουμε υπεραπόδοση είναι στην κρίση της κυβέρνησης πώς θα την διαθέσει. Είναι ανηθικότητα την υπεραπόδοση να την δίνουμε εκεί που κρίνουμε ότι υπάρχει ανάγκη»;

Ο κ. Παππάς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την «”αποκούμπι” του Σόιμπλε στην Ελλάδα», και λέγοντας ότι «έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του Σόιμπλε».

Παράλληλα, απέρριψε πλήρως το σενάριο προσφυγής σε πρόωρες κάλπες, λέγοντας πως «αυτά είναι φαντασιώσεις του κ. Μητσοτάκη».

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση, ο κ. Παππάς σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να καθυστερήσει. «Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα κλείσει άμεσα η αξιολόγηση και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα για την Ελλάδα», ανέφερε.

Κλείνοντας, δήλωσε ότι το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε είναι στην ίδια γραμμή. «Αυτοί που επιμένουν ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν υπάρχει ελληνικό πρόγραμμα, λιγοστεύουν όλοι και περισσότερο» είπε ο κ. Παππάς.

«Τελικά μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες. Ο κ. Παππάς… ντύθηκε Πολάκης», απάντησε η Νέα Δημοκρατία στις δηλώσεις του υπουργού.Παράλληλα, κατηγόρησε εκ νέου το Μέγαρο Μαξίμου για χυδαιότητα τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα το ακολουθήσει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter