Παππάς για αναπτυξιακό ν/σ: Με τη συνταγή που οδήγησε την Ελλάδα στην κρίση

Ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς σε δήλωσή του για το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης αναφέρει ότι «αυτό το νομοσχέδιο χαρακτηρίζεται από σπατάλη, διότι διοχετεύει πόρους σε τομείς της οικονομίας, οι οποίοι δεν δημιουργούν απασχόληση».

Ο κ. Παππάς προσθέτει ότι το νομοσχέδιο «χαρακτηρίζεται από αδιαφάνεια, διότι δίνει τη δυνατότητα στον υπουργό να εκδίδει άδειες χωρίς κανέναν άλλον έλεγχο» και επίσης ότι «χαρακτηρίζεται από ασυδοσία, διότι παρεκκλίνει από την περιβαλλοντική νομοθεσία και την προστασία της εργασίας».

Επίσης τονίζει ότι «αυτό το νομοσχέδιο περιέχει όλα τα συστατικά της συνταγής που οδήγησε την ελληνική οικονομία σε κρίση» και πως «κάθε άλλο παρά μπορεί να διατηρήσει τη χώρα στην τροχιά της δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.