Παππάς για «Ευαγγελισμό»: Ντροπιαστική απόφαση, εγκληματική άσκηση της ιατρικής

Παππάς για «Ευαγγελισμό»: Ντροπιαστική απόφαση, εγκληματική άσκηση της ιατρικής

«Η ντροπιαστική απόφαση του Διοικητή του Ευαγγελισμού για να δίνεται προτεραιότητα στους VIP επισκέπτες, στον τελικό του Conference League, μπορεί να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων»!

Αυτό το μήνυμα στέλνει με δήλωσή ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει για την απόφαση του υπουργείου Υγείας να μετατρέπει σε… ιδιωτικό νοσοκομείο για VIP φιλάθλους του τελικού του Conference League.

Ο κ. Παππάς επισημαίνει δε:

«Στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων, δε νοείται άλλη προτεραιότητα, πέραν του βαθμού του επείγοντος. Προηγείται όποιος κινδυνεύει περισσότερο. Κάθε άλλη εντολή αγνοείται, γιατί αλλιώς μιλάμε για εγκληματική άσκηση της ιατρικής».

Σάλος με την απόφαση για Ευαγγελισμό

Σάλο έχει προκαλέσει η δημοσίευση του εγγράφου που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, στο οποίο δίνεται οδηγία στο προσωπικό να είναι σε επιφυλακή ενόψει του τελικού του Conference League εξυπηρετώντας «κατά απόλυτη προτεραιότητα» τους «VIP» του «Μεγάλη Βρετάνια» και του «Grand Hyatt».

Προκλητικός ο Άδωνης Γεωργιάδης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε στον κ. Παπανικολάου – που έβγαλε στο φως το έγγραφο- πως είναι «υποχρεωτική δέσμευση», ενώ φαίνεται να ζητάει και τα ρέστα για τις εύλογες αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, με τον ίδιο να τις χαρακτηρίζει «λαϊκίστικες και υποκριτικές».

 Διαβάστε επίσης 

Ευαγγελισμός: Προκλητικός Γεωργιάδης για τους VIP του Conference League: Είναι «υποχρεωτικό» να εξετάζονται κατά προτεραιότητα

Ακρίβεια στα τρόφιμα: Καλπάζει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα του Μητσοτάκη – Δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη

Πλημμύρες Θεσσαλία: Αγρότες μηνύουν Αγοραστό, Κικίλια και Τριαντόπουλο

Συναυλία Θ.Παπακωνσταντίνου – Φριντζήλα: Φωτίστηκε ο βράχος Κατράκειου με τα φώτα της Παλαιστίνης (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter