Παππάς για Μητσοτάκη: «Είναι ο αρχιτέκτονας της ακρίβειας που λεηλατεί τα χαμηλά εισοδήματα»

Παππάς για Μητσοτάκη: «Είναι ο αρχιτέκτονας της ακρίβειας που λεηλατεί τα χαμηλά εισοδήματα»

Την κοστολόγηση και της πρότασης νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό σχολίασε από το περιστύλιο της Βουλής ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας πως «τα νούμερα που διαβάζουμε από το πρωί ότι θα εκστομίσει ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα»

Αναλυτικά η δήλωση του τομεάρχη Οικονομικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Η κυβέρνηση στρεψοδικεί δια της κοστολόγησης γιατί θέλει να κρύψει πως αρνείται να φορολογήσει υπερκέρδη, να επιστρέψει στην κοινωνία υπερπλεονάσματα και να μειώσει έμμεσους φόρους.

»Έβαλε το ΓΛΚ να κοστολογήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ το χθεσινό νομοσχέδιο γκρέκα ήταν απόλυτα ακοστολόγητο. Τα νούμερα που διαβάζουμε από το πρωί ότι θα εκστομίσει ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

»Είναι ο αρχιτέκτονας της ακρίβειας που λεηλατεί τα χαμηλά εισοδήματα».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, δημοσιεύθηκε η κοστολόγηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και για την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια, με τον κ. Παππά να ψέγει το οικονομικό επιτελείο επειδή έπεσε έξω κατά 1 δισ. ευρώ.

«Πριν από έναν μήνα οι κύριοι Θεοχάρης και Πετραλιάς είχαν δώσει στη δημοσιότητα, σε στυλ Σκέρτσου, αξιολογήσεις για τις προτάσεις μας, οι οποίες έχουν πέσει έξω κατά 1 δισ. ευρώ. Όχι κατά τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αλλά κατά το ΓΛΚ» είπε, καθώς το ΓΛΚ κοστολόγησε την πρόταση νόμου με 5,6 δισ. ενώ οι υφυπουργού Οικονομικών έκαναν λόγο για 6,6 δισ. ευρώ.

Διαβάστε σχετικά: Παππάς: Απολύτως εφαρμόσιμες οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter