Παππάς: Για πρώτη φορά ολοκληρώνεται πρόγραμμα χωρίς νέα μέτρα

Παππάς: Για πρώτη φορά ολοκληρώνεται πρόγραμμα χωρίς νέα μέτρα

«Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια δόθηκε ένας αγώνας. Υπήρξε μια ιστορική τομή στα πολιτικά πράγματα. Κάτι που αρνούνται να δουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, οι οποίοι πέφτουν από διάψευση σε διάψευση. Ο λαός το 2015, ήρθε να αναστρέψει ένα πρόγραμμα το οποίο δεν έβγαινε», σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος μίλησε σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι.

«Δεν είμαστε της σχολής της ΝΔ που είχε την ανεργία στο 27%, που είχε διαλυμένο το κοινωνικό κράτος και τα επιτόκια στα ύψη, και μιλούσε για success story», ανέφερε ο Ν. Παππάς προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πάλεψε να βγάλει τη χώρα από τη χρεοκοπία. «Ο ελληνικός λαός απέρριψε τη δυσοσμία της διαφθοράς» τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Για πρώτη φορά ολοκληρώνεται πρόγραμμα χωρίς να ζητούνται νέα μέτρα, συνέχισε ο Ν. Παππάς. Τα επιτόκια της χώρας είναι πολύ χαμηλά. Αυτό συμβαίνει επειδή η κυβέρνηση διεκδίκησε και κατάφερε σε ευρωπαϊκό επίπεδο λύσεις για τις οποίες μιλάμε από το 2011, τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ. Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι η κυβέρνηση πέτυχε μικρότερα πλεονάσματα και δεν πήρε την εντολή από τον ελληνικό λαό με το ‘’λεφτά υπάρχουν” ή με το αφήγημα του κ. Σαμαρά περί διαπραγμάτευσης. Εμείς φέραμε ενώπιον του ελληνικού λαού τη διαπραγμάτευση, δεν είπαμε ψέματα στον ελληνικό λαό, τόνισε ο Ν. Παππάς.

«Πλέον, βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής, κατά την οποία θα συγκροτήσουμε ένα πρόγραμμα αλλεπάλληλων ρήξεων και μεταρρυθμίσεων για τη μετά-μνημόνιο εποχή» τόνισε ο Ν. Παππάς.

Τέλος, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, σημείωσε ότι «η χώρα έχει δεχτεί συνθέτη ονομασία erga omnes από το 1995. Όλες οι κυβερνήσεις. Πλην των προχθεσινών ομιλητών του συλλαλητηρίου. Δύο είναι τα ερωτήματα: Κερδίσαμε από τη διαιώνιση του προβλήματος; Είναι προς το συμφέρον του λαού και του τόπου να έχουμε λύση;» αναρωτήθηκε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter