Παππάς για το πόθεν έσχες της Μαρέβας: Αυτά δεν καταπίνονται αμάσητα

Παππάς για το πόθεν έσχες της Μαρέβας: Αυτά δεν καταπίνονται αμάσητα

Να πάρει θέση για το ζήτημα που ανακύπτει σχετικά με τα κρούσματα αδιαφάνειας τόσο στον πολιτικό κόσμο όσο και στη Δικαιοσύνη κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση ο Νίκος Παππάς κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την «αδειοδότηση διαστημικών δραστηριοτήτων».

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ τόνισε πως δεν μπορούμε να καταπίνουμε αμάσητα τα γεγονότα έλλειψης πλήρους κατάθεσης πόθεν έσχες -φράση που μεταφράζεται ως ευθύτατη αιχμή για την ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες της κ. Μητσοτάκη- και για κανονικές εταιρίες που έχουν ιδρυθεί στην Ελλάδφα να αφήνονται υπονοο’ύμενα στο δημόσιο διάλογο.

«Πρέπει, όσοι έχουμε πολιτικές ευθύνες, έχουμε εκλεγεί στο Κοινοβούλιο, να καταθέτουμε πόθεν έσχες; Αφήστε τι θα πουν τα δικαστήρια και τι θα νομοθετήσει η κυβέρνηση. Οφείλουμε να έχουμε την περιουσιακή μας κατάσταση διαφανώς αναρτημένη;» ρώτησε απευθυνόμενος στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία νωρίτερα εξαπέλυε επίθεση κατά του Documento. «Ή είμαστε υπέρ της διαφάνειας ή δεν είμαστε…» τόνισε, καλώντας παράλληλα την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση για το ζήτημα.

«Η θέση αυτής της κυβέρνησης είναι ότι οφείλουμε να είμαστε “κρύσταλλο”, σε σχέση με το τι έχουμε, τι δεν έχουμε και τι αποκτούμε» υπογράμμισε και προειδοποίησε πως σε αντίθετη περίπτωση, το πέπλο της δυσπιστίας θα γενικευτεί επάνω στην πολιτική και αυτό είναι ένα πάρα πολύ κακό μήνυμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter