Παππάς- Γιαννούλης: «Μητσοτάκης, Καραμανλής και Μενδώνη υπεύθυνοι για το έγκλημα της απόσπασης των αρχαίων από το μετρό Θεσσαλονίκης»

Παππάς- Γιαννούλης: «Μητσοτάκης, Καραμανλής και Μενδώνη υπεύθυνοι για το έγκλημα της απόσπασης των αρχαίων από το μετρό Θεσσαλονίκης»

«Το πολύπλοκο και το σύνθετο του συμπλέγματος καθιστά την απόσπαση καταστροφική για την ακεραιότητα και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του και σε αυτήν την περίπτωση την ευθύνη θα φέρουν ακέραια, ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης, η Λ. Μενδώνη και ο Κ. Καραμανλής», επεσήμαναν σε κοινή δήλωσή τους οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης.

Ο τομεάρχης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουν ότι: «απέναντί τους θα βρίσκουν πάντα την κοινωνία, τους ενεργούς πολίτες, όλους εμάς που είμαστε αποφασισμένοι, ο κάθε ένας και η κάθε μία, από το δικό του μετερίζι, να αντισταθούμε στα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης: Υποδοχή με αποδοκιμασίες σε Καραμανλή και Μενδώνη στη Θεσσαλονίκη

Η δήλωση των Νίκου Παππά – Χρήστου Γιαννούλη

Οι Κώστας Καραμανλής και Λίνα Μενδώνη βάζουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Κατά την επίσκεψή τους στον σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης, που ακολούθησε, επιβεβαίωσαν την εμμονή τους στην απόσπαση των αρχαίων, κόντρα στη βούληση φορέων του πολιτισμού, ειδικών επιστημόνων από όλο τον κόσμο και των πολιτών.  Προανήγγειλαν, μάλιστα, την έναρξη των εργασιών ακόμα και την επόμενη εβδομάδα.

Δεν τρέφαμε αυταπάτες για το τι θα ακολουθούσε μετά την απόφαση του ΣτΕ, καθώς βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία αδιάλλακτη κυβέρνηση, η οποία βρίσκει,
δυστυχώς, στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του δημάρχου Θεσσαλονίκης πρόθυμους συνεργούς για την εφαρμογή των σχεδίων της.

Το πολύπλοκο και το σύνθετο του συμπλέγματος καθιστά την απόσπαση καταστροφική για την ακεραιότητα και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του και σε αυτήν την περίπτωση την ευθύνη θα φέρουν ακέραια, ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης, η Λ. Μενδώνη και ο Κ. Καραμανλής.

Είναι οι ίδιοι που μέσα σε δύο χρόνια, με τις παλινωδίες και την αδράνειά τους μετέτρεψαν τον στόχο «και μετρό και αρχαία» σε «ούτε μετρό, ούτε αρχαία».

Ο κ. Καραμανλής τόλμησε μάλιστα, δίχως ίχνος ντροπής, να δεσμευτεί «κοιτάζοντας στα μάτια τους πολίτες, πως η πόλη θα έχει μετρό σε…μερικά χρόνια»!

Απέναντί τους θα βρίσκουν πάντα την κοινωνία, τους ενεργούς πολίτες, όλους εμάς που είμαστε αποφασισμένοι, ο κάθε ένας και η κάθε μία, από το δικό του μετερίζι, να αντισταθούμε στα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter