Παππάς: Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την θητεία της τον Σεπτέμβρη του 2019

Παππάς: Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την θητεία της τον Σεπτέμβρη του 2019

Η ΝΔ εκτιμά ότι δεν θα μπορέσουμε να κυρώσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, όπως εκτιμούσε ότι δεν θα βγούμε και από τα Μνημόνια, σχολίασε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, συμπληρώνοντας «στον Τσίπρα απομένει να κάνει όλα εκείνα που απεχθάνεται να κάνει ο κ. Μητσοτάκης: να επαναφέρει συλλογικές συμβάσεις, να αυξήσει κατώτατο μισθό, να βγάλει τη χώρα απο τα Μνημόνια

Ο Νίκος Παππάς τόνισε πως η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της και θα φτάσει μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2019, ενώ αναφορικά με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, τόνισε πως, «η θέση του Π. Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι γνωστή. Αφού περάσει όλα τα απαιτούμενα στάδια η συμφωνία από τη γείτονα τότε θα έρθει και εδώ».

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, ο υπουργός τοποθετήθηκε και για την εκτίμηση του κεντρικού τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα, αναφορικά με τα πρωτογενή πλεονάσματα: «Ο κ. Στουρνάρας να μην ξεχνάει τι πλεονάσματα είχε υπογράψει ο ίδιος ως υπουργός Οικονομικών. Του θυμίζουμε ότι είχε υπογράψει πλεονάσματα της τάξης του 7% για να βγαίνουν οι υποχρεώσεις της χώρας ως προς το χρέος».

Ταυτόχρονα, άσκησε και κριτική για την στάση της Φώφης Γεννηματά όσον αφορά το Σκοπιανό προτρέποντας την «να πάρει τον χρόνο της να επουλώσει τις πληγές της διάσπασης και να εξηγήσει γιατί διαφωνεί με Μακεδονικο ενώ συμφωνούν κεντρώοι διανοούμενοι & Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές. Αφού τα σκεφτεί αυτά, τότε συζητάμε για την προοδευτική διακυβέρνηση της μεταμνημονιακης εποχής».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter